Login|Register

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

La o masina cu numere de italia se poate face asigurare in vederea inmatricularii pe Romania?

Acest lucru facandu-se fara a scoate numere provizorii
A intrebat alexika (3,410 puncte) acum 1 an in categoria RAR - Registrul Auto Roman

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,370 puncte) acum 1 an sa inteleg ca u vrei sa inmatriculezi masina pe romania direct cu nr permanente fara sa le iei pe cele rosii? da se poate face le zici celor de la asigurari si iti scrie pe asigurare nr provizorii,cel putin asa am facut eu si 6 luni de zile cat a fost valabila asigurarea nu am avut probleme cu ea.

Comentarii:

A comentat kenel EXPERT (87,360 puncte) acum 1 an nu scrie nicaieri "numere provizorii" pe asigurare, ci se face rca in vederea inmatricularii adica fara nr de innmatriculare.

PS: vreau sa iti mentionez ca daca ai facut asigurare in vederea inmatricularii sa stii ca a fost valabila DOAR 30 ZILE.in acest interval maxim erai obligat sa inscrii masina pe numele tau ca sa poti beneficia de rca in cazul unei daune, apoi urmand ca acea asigurare sa fie valabila in continuare rstul de 5luni...mai pe romaneste, daca loveai pe cineva dupa 30 de zile de la data intrarii in vigoare a asigurarii erai bun de plata..ATENTIE pt cei ce nu stiu legea in privinta asta

daca face rca pe 30zile(1 set nr rosii) rca'ul este valabil doar pe perioada aceasta
+1 vot
A raspuns alexika (3,410 puncte) acum 1 an deci daca merg cu nr rosii timp de 6 luni,doar o singura luna e valabila asigurarea?
0 voturi
A raspuns oviduta (540 puncte) acum 1 an da , se poate face asigrare pe Romania in vederea inmatricularii, dar trebuiesc innaintate actele in vederea inmatricularii