4Tuning.ro > 4Tuning Help > RAR - Registrul Auto Roman > Salut. Cum fac daca vreau sa c...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut. Cum fac daca vreau sa cumpar o masina cu nr. de BG cu actele exp. din alt oras al tarii?

Ce acte imi trebuie, cum se procedeaza, acum ca se poate face itp in tara si de asigurare am auzit ca se poate fara a face un drum in BG...? Multumesc anticipat...
A intrebat tika (200 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns Iulian7hin (880 puncte) acum 11 ani salut, am avut si eu un golf pe bulgaria... pai daca esti sigur ca vrei s-o cumperi ia legatura cu cei care imatriculeaza auto in bulgaria si iti aduce itp-ul la masina si asigurarea fara sa iesi cu ea din tara...asigurarea pt motor 1.4 costa acum un an 110 euro la vienna insurance grup si itp-ul costa 50 euro. Trebuie sa le dai copie dupa talon si cartea masinii.

Comentarii:

A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani itp ala si asigurearea fara masina le poti face si tu acasa daca ai imprimanta ca tot aia e :))
A comentat tika (200 puncte) acum 11 ani ITP-ul se face si in tara, da' nu stiu cu asigurarea , pt ca fara asig nu-ti face itp-ul...?
0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani ACEL ITP care iti vine acasa fara sa duci masina in BULGARIA la statia ITP se cheama FALS ORDINAR  !!!

CA SA VI IN REGULA CU MASINA , te sui frumos in ea , circuli LEGAL nu te opreste NIMENI ...o dai frumos cu nu am actele la mine si e amenda undeva la 140 lei in 48 de ore IN CAZ CA TE OPRESTE ...eu personal am umblat 3 luni fara ITP la masina ...am uitat sa il fac ..nu ma oprit nimeni !!!

deci nu fa acte cu dau bani si actele si imi vine acasa !
0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Da frate da  astia din nordul tarii pana jos in Bulgaria au in jur de 5-6sute de km numa dus:)) unde dracu ajungi asa face 2 plinuri la masina plus 2 zile pe drum:))
0 voturi
A raspuns zagato (1,230 puncte) acum 11 ani Salve. in functie de  ce distanta ai de parcurs ai doua variante:
- Platforma (legal, fara sa stai cu morcovu' in fund)
-Cu actele expirate (daca descopera ca ai actele expirate iei o amenda destul de mare; In plus daca spui ca nu ai actele la tine si dai de un politai al dracului iti poate scoate si numerele de pe masina)
Atentie mare cand vei face  itp-ul : Din ianuarie 2012 itp-ul la bulgari arata ca cel din poza atasata. Daca masina are itp-ul facut anul acesta si arata ca cele vechi sa stii ca e un fake. De itp-ul facut la noi nu stiu sa iti spun. In plus trebuie sa ai o masina tipla ca sa ti-o treaca cei de la rar. Nu uita ca autoritatile romane nu suporta masinile cu numere straine (in special de bulgaria)!!!!
Cand o cumperi vezi sa primesti: carte, talon si procura/contract v-c intre roman si bulgar (daca ai si copii dupa buletinele lor e si mai bine. Nu de alta dar daca te trezesti ca ai cumparat o masina furata, sa il mai poti gasi pe cel de la care ai cumparat-o).
Daca nu te superi ce masina ai gasit si la ce pret?

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat tika (200 puncte) acum 11 ani am pus intebarea doar ca sa aflu mai multe informatii, si daca se poate face ceva in cazul asta, oricum nu erm decis in legatura cu acea masina...(apropo, am prieteni care au trecut fara proble de itp cu masini de bg)... insa iti multumesc mult pt sfaturile tale...
0 voturi
A raspuns versatul (2,740 puncte) acum 11 ani trebui sa te duci cu masina in bulgaria eu cu astam ma ocup inmatriculari si reinoiri acte ;)
0 voturi
A raspuns ionutzmi (1,010 puncte) acum 11 ani INMATRICULARI AUTO BULGARIA  350€ / 0763646797
suna-ma pt alte detalii