4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > am inmatr masina castigand pro...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am inmatr masina castigand procesu cu statu fara sa platesc taxa,acum as vrea sa vand masina..trebuie platita taxa???

Am adus o masina din GERMANIA ,aveam taxa in jur de 2000 Euro, am gasit un avocat bun si dupa 3 luni a castigat procesu cu statu. Am inmatriculat masina fara sa platesc taxa DAR ACUM AS VREA SA VAND MASINA INTREBAREA ESTE TREBUIE PLATITA TAXA DE NOUL CUMPARATOR SAU DE MINE??? POT SA SCOT MASINA DE LA FISC FARA SA PLATESC TAXA SAU ACOLO VOI INTAMPINA PROBLEMA???

DE PLATIT STIU SIGUR CA TREBUIE PLATITA TAXA DAR NU STIU DE CINE?? DE MINE SAU DE CUMPARATOR?? DACA TREBUIE PLATITA DE CUMPARATOR POATE SI EL SA DEA STATU IN JUDECATA SA NU PLATEASCA SAU DOAR SA ISI RECUPEREZE BANII?? VA ROG SA MA AJUTATI DACA STITI CUM SE PROCEDEAZA!!!!
A intrebat taxa (130 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns CristianAdrian (16,870 puncte) acum 11 ani Taxa de timbru va fi platita.De cel care o va cumpara de la tine.Taxa va intra in vigoare de la 1 Martie 2013.Deja in lege s-au facut o multime de schimbari.Cred ca nimeni nu va mai scapa fara sa plateasca.Legat de a doua intrebare,tu poti scoate masina de la fisc.Cei de la Fisc i-ti vor cere ceva documentatie,si tot ei i-ti vor spune cu certitudine ce trebuie sa aduci pentru a scoate masina de la fisc.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Vinde-o repede pana pe 1 Martie de cand intra timbrul asta. Pana atunci parca nu plateste nimeni taxa.

Salut
!
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani o va plati noul cumparatot !!! nu conteaza cand o vinzi !!! daca este taxa mare ai grija ca s ar putea sa circule cu ea pe numele tau!!! cand o vinzi faci toate demersurile inclusiv completata pe talon rubrica instrainat catre.......data ......semnatura!!! taxa se va plati la ea oricum , dar nu de catre tine !!!!