4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Salut.Daca platesc pana la 15 ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut.Daca platesc pana la 15 martie taxa scap de diferentierea benzina motorina?

Am un BMW 725 inmatriculat pe BG, vreau sa il inmatriculez pe Ro.Intrebarea este dc il inmatricule inainte de 15 martie scap de diferentierea benzina motorina de la taxa
A intrebat Dmx84 (240 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vladutzzu (6,700 puncte) acum 11 ani Salut. Masina fiind euro 2 taxa este enorma pana pe 15 martie (3000-4000 de euro).
Probabil odata cu intrarea in vigoare a Timbrului taxa o sa mai scada pana pe la 2000 de euro (poate fi mai putin sau mai mult, gasesti calculator al taxei).
Parerea mea, ori o lasi pe Bulgaria, ori incerci sa o vinzi si cauti ceva deja inmatriculat.
0 voturi
A raspuns Dmx84 (240 puncte) acum 11 ani Am inteles ca de la 1 iunie de cand se publica in monitoru Oficial legea nu o sa mai ai voie sa circului k numere de Bulgaria decat 30 de zile

Comentarii:

A comentat vladutzzu (6,700 puncte) acum 11 ani Asta se spune an de an din 2007. Daca puteau face ceva sa interzica asta o faceau de mult. E doar manipulare.
Nu au ce face daca masina este inmatriculata cu acte in regula. (mai ales ca majoritatea masinilor inmatriculate in Bulgaria sunt pe firma, iar ca utilizator este trecut numele romanului).
O se se conduca linistit ca si pana acum cu orice masina in,atriculata in orice tara cu o singura conditie..acte complete si valabile
Numai bine
+1 vot
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani CA sa inmatriculezi BMW acela in ROMANIA trebuie radiata fiscal masina din Bulgaria , ca sa o radiezi fiscal trebuie sa ii achiti impozitul pentru a o scoate din circulatie :) pentru a ii plati impozitul trebuie sa mearga propietarul din acte ......daca are amenzi incasate trebuie sa le achiti si pe alea :)

Comentarii:

A comentat claudiu_89_mh (530 puncte) acum 11 ani Da-mi voie sa te contrazic, am inscris personal pe Romania o masina inmatriculata in Bulgaria ( pe persoana fizica ) si nu am radiat nimic din Bulgaria, nici eu, si nici nu am trimis proprietarul bulgar sa-si plateasca amenzile sau impozitul. Am avut contract de vanzare-cumparare intre mine si proprietarul bulgar, facut cu un an urma, in tot acest timp am fost oprit de politie, verificat etc, nu au fost probleme, iar la inscriere nu mi s-a cerut nicio radiere din BG sau vreo dovada a platii impozitului acolo. Nu incerc sa fiu ironic sau rautacios, dar nu mai vorbiti din povesti. Sanatate.
0 voturi
A raspuns calibraboss7 (1,090 puncte) acum 11 ani chiar daca ai actele in regula ai sa dai peste un idiot de gabor si o sati caute nod in papura .ba ca nuti merge aia.ba aia.sau dai de arr si tio ridica siti gaseste jocuri pe la rpti si tia luat talonu si numerele si ai facut ceva pe toate actele in regula ..un sfat prietenesc scapa de ea sau daca ai bani inm pe ro dupa 15 martie ca taxa e ceva mai mica dar te omoara la impozite si taxe...bafta