4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > buna ziua ,am un ford focus di...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Buna ziua ,am un ford focus din 2003 1,6 benzina si de ceva timp am o problema cu ea ,uneori zmuceste cand accelerez?

chestia asta se intampla cand schimb din a doua in a 3-a ,de obicei cand schimb din a 4-a in a 5-a nu zmuceste prea tare sau chiar deloc, ce detalii as mai putea da ar fi ca atunci cand o pornesc oscileaza turatia si uneori si atunci cand accelerez la fel si ca sa traga si ea mai bine trb sa duc pedala pana la capat .Daca ajuta la ceva de curand mi-a aparut si martorul "check engine " o sa las o poza mai jos cu el.Multumesc anticipat.

Imagini atasate

A intrebat claudiu_97 (410 puncte) acum 7 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns ipaul3gs (1,370 puncte) acum 7 ani Cel mai bine ar fi sa duci masina la un service si sa o testeze in legatura cu martorul de bord. Eu nu te sfatuiesc sa te apuci sa lucrii la ea insa din ce ai spus in prima faza asi verifica daca ajunge curent la bujii, apoi asi schimba bujiile , poate fi si bobina de inductie, debitmetrul de aer tot cam aceleasi simtome le provoaca, pana si sonda labda are cam tot aceleasi simtome. Mult noroc.

Alte raspunsuri: (3)

+1 vot
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Verifica clapeta de acceleratie !poate trebuie curatata si reglata din tester !dar dupa cum a spus s colegul daca pui calculatorul (testerul)pe ea vezi ce erori apar si le ei prin eliminare !daca check engine pilpie(se aprinde si se stinge in mers) si masina nu trage cum trebui atunci este bobina de inductie ,dar daca sta tot timpul aprins poate fi sonda lambda !mult succes !
0 voturi
A raspuns claudiu_97 (410 puncte) acum 7 ani Salut .mersi. in cel mai scurt timp o sa merg cu ea la service ..e o chestie ,daca bag piciorul sub pedala de accelerație se ridica -e ceva normal ? Sau e slabit ceva sau nu stiu ? Si da martorul imi ramane aprins o singura data cred ca a inceput sa palpaie in mers
0 voturi
A raspuns ipaul3gs (1,370 puncte) acum 7 ani Eu am focus 2001 1.6. Si la mine se intampla la fel cu pedala de acceleratie. Nu cred ca ar fi ceva desprins, sau vreo problema, pur si simplu nu are o parghie sau ceva sa o opreasca. Daca ramane aprins e mai complicat sa te apuci sa o desfaci cum am spus. Mie de exemplu mi s-a aprins pentru senzorul de videza de pe cutia de viteze. Noroc ca inainte cu vre-o 2 chilometrii mi-a si cazut acul kilometrajului la 0 ca altfel nu ii dadeam de cap.