4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Cam cat ar castiga un electric...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cam cat ar castiga un electrician auto la inceput de cariera???

Salutare!

Dupa cum spune si titlul de mai sus sunt curios cam cat as putea sa castig la inceput ca si electrician auto???

Stiu sunt mai multe variabile,dar in mare asa stiind cam cu ce se mananca electronica,dar neavand deloc experieanta practica.

 

Va multumesc!
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 10 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Depinde si de service,in jur de 1000ron

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Cam optimist .
+1 vot
A raspuns ariel (11,300 puncte) acum 10 ani depinde de pregatirea profesionala,pe romaneste,depinde de ce sti sa faci.
fara experienta poti incepe ca ucenic,indiferent cite facultati ai,oricum nu cred ca cineva are curajul sa-ti lase pe mina o masina scumpa,la care se cistiga bani buni daca nu ai experienta.
banuiesc ca momentan esti somer cu diploma in buzunar.
exista programe prin care statul plateste cam tot angajatorului.
cam 8-900 legal+bonusuri

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 10 ani Treaba sta cam in felul urmator,eu am mai fost intr-un service pe post de ucenic inca de pe la 15 ani,iar seful service-ul este prieten cu parintii mei ma gandeam ca dupa ce termin cu liceul sa incerc sa ma angajez la el.
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani cel mai bine vei castiga ca si particular,daca esti priceput si se duce vorba de tine,asta o poti face in timpul liber.
+2 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani +1 la bysconty
daca ajungi un electrician cunoscut si bun, tot timpul o sa fie plin de masini la tine in curte ca si electrician particular

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Daca esti la inceput de meserie ai nevoie de un mentor bun.
ca schimbator de becuri si sigurante nu-ti da nimeni mai mult de minimul pe economie.
Trebuie sa stii sa citesti o schema electrica,unde sa o gasesti si cum sa o aplici pe masina, sa faci diagnoza ( altceva decat citire de erori  , adica interpretare de parametrii) , identificare senzori si module pe masini. Peste toate astea se mai adauga studiu continuu ca sa fi bun in bransa, sau vei ramane toata viata un schimbator de becuri si sigurante .

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 10 ani Pai da ai mare dreptate,oricum cred ca tot singur o sa trebuiasca sa invat in sensul ca sa ma documentez mereu de pe  net sau alte surse de informatii,ca la service-ul unde am fost eu pe post de ucenic,era un electrician bun,dar a plecat pentru ca isi  facuse garajul lui,intr-adevar era foarte ocupat,abia cand am inceput sa stau pe langa el a plecat si acum a ramas unul care a invat cate ceva de la el dar nu e asa bun si mai e si bulangiu in sensul ca nu spune nimic.Oricum va multumesc pentru raspuns tuturor! eu ma gandeam ca la inceput imi da un amarat de 500lei-700lei.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani Depinde cat de bine stii meserie,am un vecin electrician de meserie,bun omul,lucreaza in service si face si la el acasa dupa program,il stiu oamenii de om priceput si are in permanenta clienti.mai am un tovaras care lucereaza in particular,la el la garaj,lafel,a auzit lumea de el si tre sa ai noroc sau sa il cunosti sa te rezolve rapid...chiar daca esti bun o sa iti fie greu la inceput,trebuie sa auda lumea de tine,si mai imp sa se auda ca esti bun pe meserie si stii ce faci,o a 2a chestie e sa ai si scule cu care sa lucrezi,sa nu te lovesti de problema asta...e mai greu pana iti faci clienti si uneltele necesare pt orice.