4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > cat de mult ma ajuta toba fina...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cat de mult ma ajuta toba finala sport???

Salut!!Am si eu un cielo 15,8v si vreau sa ii schimb toba finala cu una sport,si vroiam sa stiu daca se merita sa dau aprox.2mil pe o toba.adica se va simti vreo diferenta la sunet ca presupun ca la acceleratie nu se va vedea diferenta?
A intrebat alexyonutz (170 puncte) acum 11 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani se va auzi intradevar mai puternic zgomotul mai sport (depinde si ce toba iei),insa nu va fi nici o diferenta de putere,parerea mea e ca merita,insa ai grija sa nu te opreasca raru ca iti ia talonu
–1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani La sunet se aude diferenta...intrebarea este daca suporti zgomotul de toba sport..este obositor in timp mai ales daca mergi la drum intins si ai nevoie de liniste...In rest nu te ajuta foarte mult ca si putere..mai ales daca masina este fara chip sau remapare...Creste(putin)consumul cu valori cuprinse intre 500 ml si 1 litru pe suta de km din cauza tobei sport! Eu unul as pune straight pipe(teava dreapta)in loc sa dau 200 lei pe o toba sport...scoti finala si pui teava dreapta cu ornament cromat in cap si ai obtinut toba sport ideala!!
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Diferenta de sunet va fi sigur,depinde de toba.Asa cum au spus colegii,daca trebuie sa mergi la drum intins iti trece ideea.
Finala nu ajuta cu nimic,absolut nimic,gazele de evacuare nu mai au presiune in dreptul tobei finale,contrapresiunea se face pana la catalizator,sau in lipsa acestuia in galeria de evacuare.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Te ajuta, sa atragi unele priviri, unde.......... cum nimic nu este gratis.... si privirile celor care se uita dupa tine costa un....500.... pana intr-un Litru de benzina in + la 100 de km.

Salut
!
0 voturi
A raspuns alexyonutz (170 puncte) acum 11 ani Dar parerea voastra ce modificari as putea sa ii fac sa nu ma coste chiar o avere si sa ii imbunatatesc cat de cat performantele???
–1 vot
A raspuns Gaga04 (1,800 puncte) acum 11 ani Trage motoru de rupe!
0 voturi
A raspuns florynpolly (1,950 puncte) acum 9 ani trage de rupe benzina din rezervor cu 500ml/1l+sunet dar, altceva nu