4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Cum vand masina repede?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Cum vand masina repede?

Parintii vor sa vanda una din masini,un Passat 1.9TDI PD 131 cp din 2004.

Masina are cutie automata(5+1),piele,clima,bixenon din fabrica,jante aliaj,folii Lummar pe toate 4 geamurile,distributie schimbata de maxim 20.000 km,cutia are convertizoare noi.

 

Cum pot sa o vand mai repede?

Am pus-o pe 4Tuning Bazar si Forum,Au**vit,Mob**e,Best Auto.

Am scazut de la 5500 euro la 4900 in 2 saptamani si asta e pretul minim,mai mult de atat nu scade.
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns pauloi (8,310 puncte) acum 11 ani pai in cazul asta inseamna ca masina nu merita banii aia...probabil ca parintii tai ar trebuii sa mai lase la pret
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani daca te grabesti sa o vinzi las-o sub media de pret cu 400-500 de euro si o dai daca arata a masina parerea mea fara suparare e ca nu poti obtine mai mult de 4.000 pe masina aia cat de cat repede si masinile se vand in targ nu pe net,de incercat targul din pitesti sau bv  sau bucuresti
0 voturi
A raspuns ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani Nu as vrea sa fiu in pielea celui care cumpara un Passat din 2004  inmatriculat Ro cu 4000 euro. Cred ca in primele saptamani as tine  masina mai mult in service decat pe sosea! Si spun asta pt ca media preturilor unui Passat 1,9 tdi din 2004 este de ~6000 euro. Ok, cine vrea sa o dea repede, mai lasa cateva sute de euro inca de la inceput. Cine are o masina cu o gramada de defecte, lasa mult mai mult din pret. Dar cine are o masina intretinuta, cu dotari, nu cred ca o da sub pretul pietei.

Am vazut masina pe *******, arata foarte bine si are dotari bune, dar nu este full-option. In orice caz, pretul este foarte bun pt ceea ce ofera masina. Ma mir ca nu reusesti sa o vinzi la pretul ala.
Incearca sa mergi in targurile auto, eventual sa o lasi 1-2 saptamani, asa ai mult mai multe sanse sa o vinzi decat pe site-urile de vanzare auto.

Observatie: nu am auzit sa existe bixenon original pe Passat B5.5, sau poate ma insel.

Comentarii:

A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani poti lua masina si la 6000 sa stai cu ea in service ,nustiu de ce sunteti de conceptia daca e mai scump e neaparat mai bun,sunt multi in perioada asta care dau masini bune pe preturi mici pentru ca nu prea mai sunt bani si nici vremurile sa se vanda masini ca inainte.
A comentat ms99ass (5,440 puncte) acum 11 ani am vazut destule masini cu un pret mai mic decat media pietei si toate erau in stare proasta, necesitand o gramada de reparatii.
Sunt sanse sa prinzi o masina buna la pret bun, dar ma indoiesc ca astfel de anunturi sunt pe internet. Romanul a fost invatat cu zicala ,,si ieftin si bun''. Daca ar fi asa, cine ar mai cumpara masini noi? Toata lumea ar cumpara cele mai ieftine masini si le-ar tine pe viata. Suna prea frumos ca sa fie adevarat...