4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > de ce bate motorul??

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce bate motorul??

Salut,am o problema mare cu masina,iam schimbat 2 turbine iar aquma porneste foarte greu si scoate fooarte mult fum alb,bate motorul si trepideaza masina.Vreau sa ma intelegeti mai bine,la prima turbina mia lasat in spate un nor de fum alb si am ras fara ulei dar imediat de am vazut fumul am oprit motorul,a 2a practic mia luato pe ulei ,turatii maxime in care a stat in jur de 15-20 de secunde ca am sarit in masina imediat de a luato si am oprit motoryl.Acum dupa ce am schimbat iar turbina,masina face ca toate visele,din toate incheieturile motorul troncane si bate iar scoate extraordinar de mult fum alb,atat de mult incat nu vezi sa dai cu spatele.Masina este un LEON din 2002 1.9tdi 110cp.puteti,va rog sa ma ajutati intrun fel??
A intrebat Georgeca (200 puncte) acum 8 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 8 ani cel mai probabil din cauza ca a loato pe ulei a topit ceva prin motor ... supapa , piston..... daca ai schimbat turbo ai curatat instalatia ? (intercooler,furtune?)
0 voturi
A raspuns Georgeca (200 puncte) acum 8 ani Da,incepand de EGR pana la intercooler am curatat cat mia stat in putina.Dar nu am curatat catalizatorul.Cand am montat a 2a turbina si am dato jos pe aia care o luase pe ulei ,mecanicul mia spus urmatoarele cuvinte:turbina este buna,altceca ti sa stricat.Sia dat cu parerea ca este garnitura de chiuloasa dar nu prea cred asta ca nu pierde apa si nici ulei nu este in borcanul cu apa