4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > De ce mi-a disparut contul de ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce mi-a disparut contul de pe bazar ?

Salut. Tocmai am incercat sa ma loghez pe pagina de bazar cu contul pe care il aveam acolo si imi spune user sau parola gresita. Am apelat la varianta "am uitat parola" si cand am introdus e-mail mi-a spus ca este gresit. Cum se poate sa imi dispara contul peste noapte ? E bataie de joc ...
A intrebat emil_ghe (210 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ZoliaT (4,640 puncte) acum 12 ani In cazul in care nu iti activezi contul in decurs de 48H de la crearea lui, contul se sterge automat.

Se sterg doar conturile care nu au anunturi postate si care nu sunt activate.
0 voturi
A raspuns emil_ghe (210 puncte) acum 12 ani Aveam multe anunturi pe acest cont, il am de ani de zile nu avea cum sa necesite vreun fel de activare. Am vrut sa postez un nou anunt si cand am dat sa ma loghez am constatat ca nu mai exista. Acum am facut un nou cont cu aceleasi detalii si a mers, deci clar a fost sters, nu inteleg din ce motive.
0 voturi
A raspuns ZoliaT (4,640 puncte) acum 12 ani Pot sa te asigur ca nu se sterge nici un cont care are anunturi . Poate ai incalcat cumva regulamentul si contul respectiv ti-a fost banat ?
0 voturi
A raspuns emil_ghe (210 puncte) acum 12 ani Nu am mai postat de vreo 3 luni. Deci daca incalcam regulamentul eram banat atunci, nu dupa 3 luni. Nu mai conteaza acum. A disparut, a disparut. Am facut altul, trebuie sa-l cresc de la 0, nu-i nimic. Sper sa nu mi se intample la fel si cu asta la un momentdat... Bafta !