4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Epava la Casco ramane la mine ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Epava la Casco ramane la mine sau la firma?

salut, sambtata trecuta, pe la ora 00.00 am lovit un cal , am fost la Casco si am pornit dosarul de daune, inspectorul mi-a spus sa astept pana imi vine raspunsul de la Bucuresti daca m-a inscrie la dauna totala sau nu...deoarece in dosarul pornit sunt trecut ca si avarie grava asupra masinii. Intrebarea este daca masina v-afi declarata Dauna Totala, epava v-a ramane la mine sau o v-a lua firma de asigurari(GroupAmma). auto este o Dacia Logan iar limita maxima de despagubire este de 11.783 RON.

 

O seara buna si kilometrii fara indicente.
A intrebat oNu (6,910 puncte) acum 11 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns Grigore Tzepea (130 puncte) acum 11 ani Daca este declarata dauna totala cred ca va ramane la firma de asigurari.
+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani La dauna totala masina iti ramane tie + banii pe care sunt obligati sa tii dea.! cel putin asa sa intl unui prieten i sa dat si masina lui avariata si banuti.
+1 vot
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani salut. ei o sa-ti dea maxim 70 % din valoarea masinii. tu daca vrei o pastrezi, dar iti dau bani mai putini si dupa eventual o dezmembrezi daca vrei sa mai scoti bani pentru o alta masina, sau o dai cu totul si iti dau la cat ti-au evaluat-o ei (sigur ti-o evalueaza la un pret vai de capul lui). cunosc multi care au facut schema cu pastratul masinii si dezmembrarea ei, pentru cateva milioane care le dai ca sa iti lase masina daca ai timp sa stai sa o dezmembrezi eu zic ca se merita ca scoti ceva pentru o alta masina, sau daca vrei un alt logan poti sa il dai pe asta la casco + 3 vouchere si iti iei altul nou ...

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns mrgeo (5,100 puncte) acum 11 ani Am avut si eu aceeasi problema.Am fost mintit de casco (vand epava iar banii de pe ea le dau lor iar ei pun diferenta la credit).Apoi am aflat ca epava trebuia so vand iar banii imi reveneau mie in totalitate,iar ei puneau toata suma.A trebuit sau dau in judecata dar "no tiengo di nero"

(masina era 90% distrusa) dauna totala

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani editeaza sfarsitul ca nu suna bine :))