4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Hmmmmmmm ????

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+6 voturi

Hmmmmmmm ????

Salut ! Dupa parerea voastra, care este cea mai reusita masina fabricata vreodata de Dacia ? Multi spun ca cea mai reusita ii Dacia 1310 Berlina, oare chiar aia sa fie ?

Imagini atasate

A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani dupa parerea mea cea mai reusita masina si cel putin cea care mi-a placut mie a fost Dacia Solenza 1.9D .
0 voturi
A raspuns nutujean (13,190 puncte) acum 12 ani asa am auzit si eu,Dacia solenza
+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani nu stiu care ar fi cea mai reusita,dar pot spune ca mie personal imi place dacia 1310 aia cu faruri rotunde
+6 voturi
A raspuns mat123 (1,210 puncte) acum 12 ani Eu zic ca Dacia 1300 pentru vremea ei a facut exact ce trebuia sa faca,chiar daca era copiata dupa Renault 12.Dacia 1310 pe timpul ei era mult sub ce era pe piata afara...bine era si mai ieftina si in plus era mult mai usor de intretinut.Dar Dacia 1300 la vremea ei se vroia sa aiba o linie moderna consum scazut si chiar le-a avut pe amandoua din fericire.Din pacate acum s-a ajuns sa ne mandrim cu Dacia Logan sa fim sinceri nu este chiar o masina buna,cat dai atata face (daca ne gandim bine nici atat nu face dar ma rog...).Dacia Logan nu ofera decat plecarea din punctul A pana in punctul B cu un consum destul de mare de combustibil...iar linia ei nici macar de acum 10 ani nu e...(acum se poate sa primesc multe minusuri dar...cam asa e) sa fim seriosi Logan se zice ca e buna pentru drumurile noastre daca va uitati si la preturile de la piese nu prea e pentru un roman care s-a chinuit din greu sa o ia si pe aia...

Comentarii:

A comentat Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Ai dreptate. Sa plecam de la ideea ca Loganul e dezvoltat pe platforma tehnica de la Nissan Micra, adica dintr-o masina mult mai mica si mai scumpa, s-a facut una mult mai mare si mai ieftina. Evident ca nu s-a avut ca principal obiectiv calitatea.
+1 vot
A raspuns Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Si <Zambetul lu' Iliescu>, pe care a anexat-o AR92KTA a fost un model rezonabil. Mult mai agila si mai echilibrata ca Logan-ul, oricum. Pacat ca nu au umblat deloc la ea si la capitolul comfort.
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Solenta a fost destul de reusita,micuta,sprintena,asigura un minim de confort...
+3 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani una dintre cele mai reusite dupa parerea mea este "zambetul lui iliescu" pe injectie. am urmarit evolutia masinii de la 0 km pana la 80k.masina a fost luata noua, primea ulei dacia la fiecare 6000km si mergea numai la turatii foarte inalte, de multe ori atingea limitarea 5600rpm asa scria pe parbriz.
MOTORUL ERA INDISTRUCTIBIL, ajungea in limitare de cateva ori pe zi, masina a facut acesti 80k in doi ani, pe autostrada numai in 150 statea.
AMBREIAJUl era si el industructibil.la 80k datorita turatiilor inalte si socurilor la schimbarea vitezelor cutia de viteze a cedat intr-un final.
La motor in afara de buji si vreo 3 pompe de apa care cedau usor din cauza turatiilor nu s-a schimbat absolut nimic in conditiile in care masina mergea ca pe circuit.mentionez ca, consumul acestei maisni in orasi era 15 si afara 9, asta ca sa va dati seama cum se mergea cu masina.masina acum a trecut de 100k a primit absolut toti rulemntii si bucsele noi dar din pacate motorul a fost solicitat fara o racire prea buna pt ca a cedat din nou pompa de apa si a incept sa manance ulei. acum are peste 100k inca mai merge fara a fi desfacut vreodata dar mananca ulei si nu mai trage ca la inceput.
Cea mai proasta chestie de pe masina era vopseaua care daca frecai cu o carpa uscate 3 minute se lua.

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani Ahahaha .. Tare, multumesc de raspuns !

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare