4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Inchidere centralizata?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Inchidere centralizata?

Salut, nu stiu daca este tocmai categoria potrivita dar voi impartasii problema mea aici.

Acum cateva zile am achizitionat un microcar mc2 preference, 505 cm3, de la proprietar am primit telecomanda inchiderii centralizate + cheia masinii, problema este ca inchiderea centralizata nu functioneaza, oricat as apasa pe telecomanda.

Din interiorul masinii telecomanda functioneaza, iar masina se incuie/descuie, dar din exteriorul acesteia nu functioneaza. Tin sa mentionez ca astazi am testat casetofonul masinii, l-am pus pe masina, a cantat 30 secunde, dupa 30 secunde aud un piuit si vad ca mi se aprinde martorul de la baterie in bord, opresc casetofonul, pun contactul si incerc sa pornesc masina, fara rezultat, iau contactul, o las 5-10 secunde, invart cheia si masina porneste, dar cam greu.

Sub bord exista mai multe mufe si fire, habar n-am care este cel de la inchidere, dar toate par a fi in regula.


 

Mentionez ca telecomanda are baterie noua.

 

Acestea fiind spuse, vine intrebarea: De la ce ar putea fi problema cu telecomanda? Sa fie bateria masinii consumata? Are legatura distanta de actionare a telecomenzii cu starea bateriei?

 

Va multumesc!

A intrebat Baily (950 puncte) acum 9 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Posibil ca sunt probleme cu incarcarea bateriei ( alternator defect ) .
Depanarea se cere facuta de un electrician profesionist .
0 voturi
A raspuns Dav31 (680 puncte) acum 9 ani Salut masinile cu an-chidere centralizata au si o cutiuta de plastic in care este creierasul sistemului. Din aceasta cutiuta este un fir care lucreaza ca o antena , verifica daca firul respectiv nu a cazut sub carpeta sau stiu eu ceva ai obtureaza semnalul . La majoritatea la care am vazut este un fir  grii cu alb . Dar a- ti dai seama exact cand gasesti cutiuta .bateria nu cred ca este problema , se deschide , anchide pe interior , deci cauta firuletu  . Succes .

Comentarii:

A comentat Baily (950 puncte) acum 9 ani Cutiutele de care spui tu stiu ca se mai numesc si module, problema e ca le am pe toate sub bord, si sunt puse una peste alta, e aproape imposibil sa imi dau seama care din ele este de la inchidere, voi apela in zilele urmatoare la un electrician. Multumesc pentru raspuns.