4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Motorul scapa compresie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Motorul scapa compresie?

Salut. De ceva vreme numai probleme cu un golf 4 16v.Prima oara a inceput sa intrerupa dupa ce treceam de 2500 ture,dupa un drum la service si verificarea compresiei(2_3_4 aveau cate 14,5 bari iar 1 doar8)au spus ca a doua supapa pe evacuare este arsa.Bun am schimbato la ei au verificat cam tot pana si tacheti.Acum vine problema,dupa montare si pornire masina a mers normal o ora maxim dupa care problema a reaparut.Compreisa la fel,intrerupt la turatie dar acum a crescut si consumu la 14.De atunci nimeni nui da de cap da ca e de la axa cu came ba tacheti ba segmenti dar nimic sigur.Ce poate avea?
A intrebat alinspanu20 (120 puncte) acum 7 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Cum este consumul de ulei ?daca scoate fum la turatii cand o accelerezi pe loc !(atunci vezi mai usor decat in mers );daca are simptomele astea plus intreruperea de care vorbesti si compresie scazuta la cilindrul 1,atunci i-ti pot spune care ar fi problema !
de care golf este 1.4-16v sau 1.6-16v ?este verificata aprinderea  (bujiile si bobinele inductie )?ne auzim !
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Tachetii bat daca au o problema si sunt hidraulici(se regleaza singuri );se schimba pur si simplu !