4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > PIERDUT CARTE MASINA,CE FAC???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

PIERDUT CARTE MASINA,CE FAC???

salut.am cumparat o masina acum 1 saptamana,toate actele ok,dar  ma mintit ca,cartea masinii e la propritar si ca mi-o da cand vine din concediu proprietarul,lam sunat de 2 ori si cica na venit:(,Ce fac daca nu mai are cartea masinii???pot eu sa o dau pierduta ca sa imi dea un duplicat???sau care ar fi solutia???
A intrebat alinalex20 (300 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns fulgerash (8,220 puncte) acum 12 ani Este duplicat la RAR . Nu mai cumparati masini asa aiurea .
+1 vot
A raspuns ruzicska (9,630 puncte) acum 12 ani duplicat la cartea masinii nu poate cere decat proprietarul adica persoana care este trecuta in cartea masinii,sper sa reusesti sa gasesti proprietarul daca nu inseamna ca ti-ai cumparat fier vechi
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Daca te opreste politia nu ii intereseaza cartea masinii, ii intereseaza doar itp-ul, rca-ul si permisul auto.

Salut
:)

Cel mai bun raspuns:

–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani P.S : Daca ai contract de vanzare-cumparare incearca ca poate ti-o da.

Si NUMAI FA DINASTEA niciodata, sa cumperi o masina fara toate actele ! Ii zici : Ma suni cand ai toate actele si ti-am cumparato frate.

Salut
:)

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani fara cartea masinii e nasol rau de tot...tu practic poti face din contractul de vanzare-cumparare cornet pentru seminte....cartea masinii se poate cere duplicat de la RAR decat de persoana care apare ca si proprietar in ea...tu nu poti face nimic indiferent ca ai Talonul masinii,asigurarea RCA,contractul de vanzare-cumparare sau fiscalul de la Financiara.....

Bafta si sa numai faci "prostia" sa cumperi o masina fara actele esentiale ale ei si originale in primul rand,nici macar cu copii dupa acte sa numai cumperi!!!
0 voturi
A raspuns alinalex20 (300 puncte) acum 12 ani va multumesc frumos:),am sa vad ce pot face,da propritarul il stiu e o femeie sper sa pot face treaba cu ia:(:):):),,,,stiu ca am gresit cumparando asa dar mia convenit la bani,mde asta este o scot eu la capat,ori cum stiu unde sta ala''ma duc peste el la o adica''zic si eu........:(,inca o data multumesc.
–1 vot
A raspuns aka_adytzu (750 puncte) acum 12 ani am cumparat si eu o dacie de la un cunoscut, aceeasi problema, nu gaseste cartea de identitate, vreau sa ma scap de ea, nu am facut nici un fel de act, il stiu pe om, dar ce as putea face mai concret sa recuperam cartea de indentitate?