4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > salut am si eu o intrebare car...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Salut am si eu o intrebare care motor merge mai bn modificat la dacie nova 16 sau supernova14?

sal vreau sam-i iau si eu in curand o noua masina la mana2 si ma gandeam la nova care am mai avut sau la o supernova..dar vreau sa-ii fac ceva modificari la motor..are cineva o parere care motor ar merge mai bn modificat?ma refer mai bun si cp mai multi,ca de schimbat ma batea gandul la unu de logan 16MPi da cred ca e greu de trecut in talon ,nu cred ca mi-l accepta la itp astept pareri.multumesc anticipat
A intrebat Kostika (590 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+10 voturi
A raspuns answ3r (5,430 puncte) acum 12 ani motorul de 1.6 de vogan cel in 8v e foarte reusit dupa parerea mea cel mai reusit motor pus pe logan.cu acest motor la care adaugi evacuare completa, filtru sport, soft si ax cu came sport ajungi la 120hp pe o masina sub 950kg. un alt motor care se potriveste si este mai puternic este cel de pe renault 19 cel de 1.8 de 120hp.

Alte raspunsuri: (5)

+5 voturi
A raspuns Kostika (590 puncte) acum 12 ani ms frumos.asa ma gandeam si eu tot la motorasul ala de logan 1,6 8v da eu as vrea sal trec si in talon si nustiu daca as putea din pacate :( adica daca or vrea astia de la rar sa mi-l omologheze..tu ce crezi ai mai auzit p cineva care a facut la fel?ms frumos
+5 voturi
A raspuns Kostika (590 puncte) acum 12 ani sau a mai omologat cineva un alt motor p dacie?si cam cat ar costa?astept raspunsuri si pareri.multumesc anticipat!
0 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani se poate omologa, dar... cea mai ieftina varianta pt a omologa un alt motor pe o dacie e sa iti iei masina cu motorul respectiv.

Comentarii:

A comentat Kostika (590 puncte) acum 12 ani pai nu prea inteleg ...la ce te referi..eu vreau sa pun p o nova de 1,6 un alt motor tot de 1,6 doar cu un plus de 15 cp de p logan ...si vreau sa fiu sigur daca se poate omologa..ca sa nu cheltui niste bani aiurea.ms frumos
–2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Din moment ce ai motor sub capota de 1.6 la masina ta, po-ti pune un alt motor de 1.6 fara nici o problema. O sa ti-l omologheze fara nici o problema. Mai ales ca este motor mai nou, norma de poluare mai mica, euro mai mare.
Am prieten care si-a schimbat 1.8 8v, numai stiu cat avea, cu un 1.8 turbo pe un golf 3, facandu-l GTI si i l-a omologat.
Salut !
+1 vot
A raspuns brekiasi (2,680 puncte) acum 12 ani Motoru de 1.6 este mult mai bun.