4Tuning.ro > 4Tuning Help > 4Tuning.ro > Sper sa nu fie o intrebare pre...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Sper sa nu fie o intrebare prea idioata :D

Sal Scuzatima de deranj am si eu o problema de vreo 1luna si ceva (Am achizitionat un subwoofer marca Jpl ii foarte mare gen 1metru si 10 pe 60 ....am incerkat sa.l trimit in italia ma costa 200 de euro ca imi ia la volum si kilogram si nu prea e convenabil)ma puteti consilia sau cunoasteti pe cineva care face transport Romania'Italia mai exact in sicilia trebuie sa ajunga coletu multumesc anticipat si scuzatima pentru deranj tin sa precizez coletu trebuie sa plece din bucuresti
A intrebat RLaur (950 puncte) acum 12 ani in categoria 4Tuning.ro

editat de RLaur acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani In ce oras din Sicilia?Palermo?Catania?
+4 voturi
A raspuns RLaur (950 puncte) acum 12 ani eu sunt situat intr'un orash intre  palermo si catania....se spune ca orashu ii centru siciliei dar nu conteaza dak mil aduce in sicilia ...vin eu oriunde in regiune si il iau nus probleme doar sa ajunga pina aici
+5 voturi
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani Am gasit acest link cu o firma care face transport cu autocarul pe ruta Bucuresti-Palermo.
http://www.bizoo.ro/firma/internationaltours/profil
Suna la ei si intreaba daca ai putea sa-i dai pachetul direct soferului si cat te-ar costa.
+5 voturi
A raspuns pitanualex (1,770 puncte) acum 12 ani cu firma nu prea faci treaba ca de obicei nu prea accepta. cel mai bine cauti pe net ce firme fac curse catre palermo, vezi de unde pleaca( ca locatie si mai ales ca ora in bucuresti) si mergi direct sa vorbesti cu soferii. de obicei sunt super de treaba si te rezolva. eu am trimis vreo 2 "colete" in felul asta si am iesit cam la 1/4 din pretul de curier (in germania). inca un mic  detaliu(nu stiu daca o sa functioneze la soferii pe care o sa ii gasesti tu): mentioneaza ca este un cadou pentru cineva din familie si spune ca nu ai bani ca sa apelezi la un curier. sper sa iti fie de folos.
0 voturi
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani

editat de col acum 12 ani

Atunci mergi la Palermo si vorbeste cu soferii ca la urmatoarea cursa sa-ti aduca subwooferul sau trimite pe cineva cu pachetul direct la soferi in Bucuresti.