4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Alegere Subwoofer?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Alegere Subwoofer?

Salutare,intampin si eu  cu alegerea unui subwoofer,de aceea va rog sa ma sfatuiti si pe mine.Am de ales dintre aceste 2 subwoofere,numai ca eu il vreau pe cel mai de calitate,nu vreau putere si sa-mi distorsioneze,etc...la banii astia stiu ca nu pot avea de toate:) Cel pe care intentionez eu sa il cumpar este acesta:   http://www.booster.ro/car-sound/subwoofer-auto/spl-dynamics/v-250s4-9023.html , iar cel de al 2-lea este http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Iridium/GZIW_300X/

Si daca ati putea sa-mi spuneti care este diferenta dintre SPLul de sus si acesta:http://www.audioshop-magazin.ro/spl-dynamics-v-250d2.html

VA MULTUMESC!
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Diferenta intre primul spl dynamics si al doilea este ca : primul are o singura bobina de 4 ohm, iar al doilea are doua bobine de 2 ohm deci se pot lega in paralel scazand impedanta la 2 ohm!

Dintre tot ce ai enumerat mai sus eu l-as alege pe ultimul!

Dar de ce nu te-ai gandit la un Powerbass s12? e foarte bun pentru cat costa!

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Deci spui ca Ground Zero este superior SPLului din punct de vedere calitativ???Sincer de Powerbass nu prea am auzit,si de asta nu l-am luat in calcul.
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Ground zero nu l-am luat in discutie!
Eu as fi luat SPL cu doua bobine de 2 ohm!
Rectific 2 bobine de 2 ohm puse in serie dau 4 ohm, iar puse in paralel dau 1 ohm!


Powerbass este o firma americana foarte buna, ce amplificator ai gand sa folosesti?
0 voturi
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 11 ani dar la un pionner nu te-ai gandit ? http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W309S4/ din ce stiu pionner e firma buna si de calitate , si la banii care ii dai ofera si performante :))) daca vrei neaparat sa alegi dintre cele 2 .. alege Ground Zero , sunt foarte bune .

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Sincer chiar m-am gandit la acest model,dar dupa ce m-am interesat de acest sub,am inteles ca nu e prea stralucit,in afara ca este puternic,atlceva...eu nu caut putere,ptr ca la ce bani dau pe un sub,nu pot cere de toate,de aceea vreau ceva sa sune "fin"ca sa zic asa.Deci acest sub l-am exclus de pe lista mea.
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Cel mai bine spui bugetul de care dispui, model masina, berlina\hatch, ce mai ai in acest moment pe masina, player, boxe!

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Pai masina este o berlina, un MB W202,boxe cele din fabrica,un casetofon pioneer destul de vechi,dar are iesire RCA,vreau sa schimb si casetofonul,dar nu acum,mai intai vreau sa achiztionez subwooferul si amplif.Ca amplificator as vrea sa-mi iau unul ca acesta Blaupunkt Gta 480,iar boxele le voi schimba undeva prin iarna,cred,mai devreme nu am cum.
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Ca sa se simta bine basul ar trebui sa ai ceva destul de ok!
Statie aia nu e pemtru subwoofer, nu e buna in 4 canale!
Trebuie statie monobloc clasa D un canal sau statie cu 2 canale puse in punte!
Zi bugetul total pentru statie si subwoofer!

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani

editat de L!V!U acum 11 ani

Pai bugetul total ar fi de max 7mil.
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Ai putea cumpara O statie Hollywood in 2 canale pe care sa le pui in punte - 400 lei
Si un difuzor de bass Powerbass S12 - 150-300 lei caruia sa ii faci o cutie dupa specificatii!

Cam asta ai putea sa faci sa se auda cat de cat bine!

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Si ai idee pe unde as  putea gasi cablurile care imi trebuie ptr.montarea amplif,sub.Am gasit pe net dar nu toate,am cautat pe beloud,si am gasit cablu de alimentare amplif(rosu),RCA,remove,dar cel ptr.masa nu gasesc.(cel negru)ai ideee pe unde as putea gasi pe net?a da ...si o siguranta?
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Este un baiat pe forum care vinde Kit  de amplificator de 50mm, exact ce iti trebuie tie!

Si costa vreo 150 lei cu tot ce iti trebuie, e cam cel mai ieftin de pe piata si este si de calitate ca au cumparat multi de el si au fost multumiti, daca nu gasesti da-mi PM!