4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > am o skoda fabia k casetofon o...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am o skoda fabia k casetofon original.se arde casetofonul dak ii montez un tun de bass de 100 watti?

puteti sami spuneti ji ce putere are casetofonul?ms anticipat
A intrebat mario9120 (210 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns OnlyHate (5,040 puncte) acum 11 ani tun de bass?:)) poate tub de bass si nu ..nu se arde daca pui un subwoofer doar se aude incet ca nu duce casetofonul sau mp3-ul
+1 vot
A raspuns Bobbytza (580 puncte) acum 11 ani Se monteaza tubul de bass impreuna cu statie de amplificare si n-ai treaba !
0 voturi
A raspuns mario9120 (210 puncte) acum 11 ani ms.de cat sa fie statia?
–4 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani Nu se arde casetofonul, se monteaza o statie de amplificare intre casetofon si tubul de bas . Statia de amplificare ar fi indicat sa aiba o putere egala cu cea a tubului de bas . Intra si cauta pe siteuri specializate sau magazine, sunt pachete optime tub + statie. Foloseste cabluri (chinciuri) groase, de calitate + siguranta, la alimentarea statiei. Ar fi indicat sa pui si un condensator , ca sa sti linistit ca nu ramai niciodata fara curent in baterie.

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Condensator=inutilitate.Daca isi pune calburi groase numai are treaba cu descarcarea bateriei si la ce putere o sa dezvolte sistemul lui nu se pune problema de asa ceva:);).
–1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani vezi si tu macar daca ai iesire la casetofon pentru statie trebuie sa ai doua RCA alb si rosu in spate la casetofon,sau poti lega sub in locu la o boxa dar nu are efectul dorit

Comentarii:

A comentat Logan100cp (310 puncte) acum 11 ani Cea mai proasta idee care ai putut sa o dai! Pe boxe vine semnal HI ... zi tu mie, daca scoti o boxa si pui subwoofer-ul, cum ia semnal LOW?? De aceea s-a inventat adaptor-ul HI(boxe)-LOW(subwoofer)!!!
0 voturi
A raspuns mario9120 (210 puncte) acum 11 ani ms pentru rasp
0 voturi
A raspuns Logan100cp (310 puncte) acum 11 ani Majoritatea casetofoanelor de fabrica nu au iesire RCA pentru SUBWOOFER! Asa ca ai nevoie de adaptor hi-low pentru a monta o statie pe masina (dupa ce pui statia pe masina, e decizia ta daca pui difuzoare in usi sau subwoofer, nu e nici-o diferenta, totul se modifica din statie)! Dupa ce pui statia pe masina iti recomand, daca alegi subwoofer, de maxim 150w RMS, altfel vei avea nevoie de cabluri mai groase de la baterie la statie. Eu pentru 250w RMS, ca sa nu-mi faca figuri farurile si restul becurilor, am cablu de sudura de la +ul de la baterie la statie ( la propriu cablu de sudura, de 50mm, 50mm inseamna latimea cablurilor din interiorul plasticului izolator!!).

Nu am scris tot ce stiam in acest comment, pentru mai mult detalii lasa un comment la acest mesaj si iti vor raspunde in cel mai scurt timp posibil!