4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > As putea sa fac asa ceva?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

As putea sa fac asa ceva?

Salutare !! Am si eu o minca intrebare. Am un Logan de 1.4 MPI si am doar 2 boxe pe el in usile din fata , eu as vrea sa va intreb daca as putea sa pun si in usile din spate? Nu am mai intrebat pe nimeni si zic ca cea mai buna solutie e sa intreb niste profesionisti ca voi.

Multumesc mult !

A intrebat 4tun1ng (2,240 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Da se poate pune...ai gaurile pentru boxe ? daca le ia tragi cablajul si le montezi.Sau poti pune pe fata niste boxe foarte bune...

Comentarii:

A comentat 4tun1ng (2,240 puncte) acum 11 ani N-am gaura pe usile din spate ! :|
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Te complici destul de mult va trebui sa faci gaurile sa iei sitele de la dezmembrari daca vrei cu site sau le poti lasa asa dar se vede urat,eu zic sa pui doar pe fata unele bune cu un amplificator cu un cd player bun si gata nu te complica...daca ai bani,timp,rabdare poti sa te bagi dupa si la partea din spate.

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Bineinteles ca se pot pune si in usile din spate,si in scaune si absolut unde vrei.
Problema e cat vrei sa investesti in boxe si sistem audio,playerul original e unul ca si cum ai spune ca are masina,deci daca ii mai pui inca 2 boxe o sa tuseasca repede.
Deci in functie de cat vrei sa investesti,eu zic in primul rand sa te uiti la un player ok,apoi mai bine pui 2 boxe de firma cu un amplificator in fata,si daca iti mai raman bani pui si pe spate.
Ca sfat personal,nu cauta boxe sau player 3 la zece mii,ori se strica repede,ori incep sa tuseasca.
Cati bani vrei sa investeti in sistemul audio?

Comentarii:

A comentat 4tun1ng (2,240 puncte) acum 11 ani Nu m-am gandit nu cine stie ce am 4 boxe in fata si in spate dar vreau si in usile din spate si un mic swbf..:D

Alte raspunsuri: (5)

+1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani ai putea sa pui la luneta 2 boxe bune si un subwoofer in spate si ai rezolvat problema eu cred ca e mai complicat sa le pui in usi decat in spate ,ar trebui sa te ajunga 2 boxe  bune +subwoofer +statie+condensator la maxin 15 mil zic eu
+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani asa cum a spus si xox cel mai simplu ar fi sa le pui in spatele banchetei,ca sa le pui in usile spate e ceva de munca si nu o sa se merite!
–1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Cea mai proasta idee  e sa le pui sus in locul celor vechi, nu se compara niste difuzoare bune montate in usa cu aceleasi difuri puse pe polita aia!
+1 vot
A raspuns adyshor86 (380 puncte) acum 11 ani salut, decat sa gauresti usile din spate mai bine pui in spatele banchetei  acolo sus pe polita doua difuzoare de 13, eu asa am facut, gaurile exista deja in tabla trebuie doar sa decupezi tapiteria, tragi cablurile si ai rezolvat problema simplu, iar daca vrei sa pui difuzoare mai mari de 13 ori mai tai din tabla dar nu ti-as recomanda ori pui inele adaptoare mdf . spor
0 voturi
A raspuns reptor_99 (450 puncte) acum 11 ani ...salut...nu cunosc prea bine loganul,normal cum a mai zis un coleg se pot monta difuzoare si in bord sin plafon.dar daca masina nu a fost prevazuta cu difuzoare  in usi (spate) ai putea sa ti le montezi dar sigur tiar trebui niste distantiere sa le departezi de macarale.Motivul fiind ca nuti mai coboara geamul prea mult...fiind criza si fara sa te complici monteazati ovale(rotunde,patrate)16:9 pe politza din spate de sub luneta.postezi firele pe langa pragul masinii pe partea dreapta , si tot dintrun canal iei si semnal pentru semnal la statia(amplificator) care ati va sustine Bassul(suwoofer).daca nu ejti impatimit al calitatii sonorului dai fuga siti iei un mp3player 4x50 w  comercial si  tiai rezolvat durerile.restu cu tun de bas sau incinta le rezolvi imediat.