4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Care este cel mai bun tip de u...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Care este cel mai bun tip de upgrade audio pt Golf 4 ?

Salut, am un golf 4 din 99' ( stiti voi "tancu ala" ) si ma gandeam sa pun putina ''muzica" in el, deoarece nu imi ajung cele 2 boxe amarate din fabrica .

Care ar fi cea mai buna combinatie de sistem audio in masina?; tin sa precizez ca nu vreau sa ma complic cu subwoofer si amplificator( nu vreau sa auda toata strada ce ascult ) si nici sa depasesc 1500-2000 de lei .

Eu m-am gandit sa pun niste bose de pe A4 b6 dar nu stiu daca se potrivesc pe golfulet si sa combin cu o navigatie mfd1 de pe passat (  sa tin stilul original ) cu o magazie virtuala de stick/aux.

Daca aveti pareri sau variante mai bune, astept cu mare drag .
A intrebat Nikezor (120 puncte) acum 4 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns andrei0292 (400 puncte) acum 4 ani Salut, si eu am un mk4 tot din 99 si am cautat despre asa ceva si am intrebat si electricienii si am primit urmatoarele sfaturi.
1 daca vreau mai mult de 2 boxe imi trebuie un player care suporta mai multe boxe
2 player-ul nu trebuie sa aiba o putere prea mare fata de boxe altfel boxele se vor arde pe rand(asta am patit-o chiar eu)
3 poti sa iti cumperi un amplificator cu sub 2 in 1 am vazut in magazinele de electrocasnice la 2-300 de lei(nu trebuie sa asculti tare important e sa ai de unde da ca sa nu ti se arda boxele, exact ca si la CP nu e nevoie sa iti folosesti toti 300 de CP de pe masina, important e sa ii ai si sa stii pe ce te bazezi intr-o depasire.)
Acum Audi Bose se aude foarte foarte bine indiferent de player(testat 3 playere original si JVC si Sony) din ce am inteles Bose se potriveste si pe VW (A3 este ca si golfu poate putin mai mare)
OK 1500 -2000 de lei este cam putin depinzand de manopera electricienilor, daca ai pe cineva care stie sa faca treaba fara sa iti dea peste cap circuitele electrice.
daca vrei totusi un player bun iti recomand sa iti iei ori blaupukt ori JVC - Sony e si el foarte bun.aceste playere sunt undeva la 500 de lei pe langa iti trebuie fire adaptoare Boxe poti lua tot Blaupunkt sunt foarte bune dar sunt destul de scumpe cam 400 de lei setul cele mai rezonabile si iti trebuie 2 seturi fata spate 800 cu 500 si 400 aplif plus firele plus daca ai comenziile pe volan conectorul acela este intre 30-100 de lei...din ce imi aduc aminte. la toate astea se adauga manopera.
Sau cauti in Srot(dar acolo trebuie sa fii atent la mufe sa nu fie carbonizate, membrana sa nu se miste sa nu fie deteriorata cel mai bine ar fii sa ai cu tine si un multimetru masori impedanta voltaj...etc.)In Srot poti iesi probabil sub 200 de euro cu boxe tweetere amplif tot ce iti trebuie de la Bose. si atunci te-ai scos.