4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Ce parere aveti despre subwoof...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce parere aveti despre subwooferele active (underseat) ?

Ce parere aveti despre subwooferul activ cel ce se monteaza sub scaunul din fata .... Se merita o investite de genul sau sunt doar un alt produs aftermarket facut sa iti cheltuie banii ? Multumesc Anticipat
A intrebat CaraMilano (720 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Sunt foarte slabe, nu iti vor satisface asteptarile! Decat asa ceva mai bine o cutie mai micuta care sa nu iti ocupe tot portbagajul cu un difuzor pentru ea! Ce suma ai si ce ai fi vrut sa cumperi?
0 voturi
A raspuns CaraMilano (720 puncte) acum 11 ani Problema e ca am un bmw e46 si din cate am citit e cam inutil subwooferul in portbagaj .... Ceea ce vreau sa e sa schimb complet vechiul sistem audio cu ceva mai performant insa nu am de gand sa cheltui sume astronomice.... Astept recomandari.
Multumesc Anticipat !

Comentarii:

A comentat bmw-e46-136 (6,910 puncte) acum 11 ani Salut!si eu am tot un e46 si am rezolvat problema in felul urmator:am sub cu 2 difuzoare de 30 cm(un tub si la fiecare capat cate un difuzor)si doua "gauri"pt bas-reflex.AM INTORS SUBUL CU "GAURILE IN MASINA(IN ACEA GAURA DIN BANCHETA)SI AM DECUPAT 5 CM DIN BURETELE BANCHETEI CAT TINE ACEL ORIFICIU PATRAT(DIN BANCHETA).SE AUDE SUPER IAR CAND DESCHID PORTBAGAJUL SUBUL SE AUDE SLAB.TOT BASUL IESE PRIN BAS-REFLEX IN BANCHETA(INTERIORUL MASINII)BAFTA
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Da la un BMW este mai greu de conceput un sistem audio, dar un subwoofer in portbagaj nu e inutil atat timp cat el a fost calculat sa iti dea randament maxim in incinta lui si in masina ta! Intradevar trebuie un subwoofer care sa  disloce ceva mai mult aer ca sa isi faca simtita prezenta!
In cazul asta in care nu esti dispus sa cheltuiesti prea multi bani cred ca singura solutie ramane underseat-ul!
–1 vot
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 11 ani stai frate asa ca nu ii trebuie 2000 W ca sa se simta in masina .. e de ajuns si un pachet de bass .. blaupunkt sau magnat le gasesti pe la 5-7 mil .. si iti garantez ca se aude mai bn decat underseat-ul... Daca consideri mult 5-7 mil ramai la ce ti-ai propus :P

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Cel mai prost sfat posibil l-ai dat ! Pachetele alea de bass sunt slabe, la banii aia poti cumpara un subwoofer powerbass cu o statie acceptabila si ai ceva mult mai bun d.p.d.v. calitativ decat acele pachete de bass obosite!

Daca nu stii ce vorbesti mai bine taci, nu orice difuzor suna bine in BMW, este o masina foarte capricioasa la nivel audio! Corect nu trebuie 2000 W,  trebuie ca raportul  Db/W/m sa fie cat mai bun!
Majoritatea producatorilor umfla specificatiile cu pompa, mai ales la acele pachete de bass, putini au fost producatorii care au acceptat masuratori obiective! Powerbass, Helix, Hertz, Digital Design, Hollywood si cam astia sunt producatorii spre care ti-as sugera sa te orientezi daca vrei un subwoofer bun!
A comentat CaraMilano (720 puncte) acum 11 ani Intr-un final ce trebuie sa fac ca sa am un  sistem audio de Doamne Ajuta in masina? Orice sfat sau idee e un ajutor!
Multumesc Anticipat !
0 voturi

Comentarii:

A comentat CaraMilano (720 puncte) acum 11 ani Sustii ca pachetul ala isi face simtita prezenta chiar si intr-o masina f bine antifonata ca bmw.... Precizez ca vreau muzica sa se auda bine in masina nu sa imi baraie numarul de inmatriculare pe dinafara .
A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Stiu sigur ca se aude bine un difuzor de 25cm pe e36. e foarte importanta pozitia tubului, eu am ramas uimit cand l-am intors cu 90 de grade si sunetul s-a schimbat dramatic.
cu siguranta o sa se auda acest difuzor de 30cm in e46 si o sa simti acel bas in plamani, sentiment care nu o sa il ai niciodata cu acea jucarie sub scaun. e bun si acel model decat deloc, dar nu se compara sentimentul.
Ai putea sa mergi si pe varianta de a pune ceva foarte bun si puternic doar in usi daca nu vrei sa ocupi portbagajul. in usi iti trebuie ceva de de foarte buna calitate, puternice si neaparat cu amplificator suplimentar si o unitate de bord buna, dar indiferent ce ai pune in usi nu o sa se auda ca un woofer de 30cm.
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Pachetul mtx este foarte slab, il are un prieten si pot spune ca in afara de o mica baraiala nu prea face nimic, nu are un sunet placut, ti-am recomandat firmele de care nu vei fi dezamagit, in functie de buget alegi :)!

Comentarii:

A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Categoric ca exista firme mult mai bune si difuzoare reusite, dar eu am recomandat ceva ieftin si la indemana. intradevar acest difuzor nu este un monstru, dar e ok la pret/calitate/putere. omul a specificat ca nu vrea sa ii baraie numarul.
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Da e ceva low cost!
E posibil sa il satisfaca daca nu e un ,,audiofil'' inrait:))!
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani nu stiu cum poti sa zici ca e foarte slab, daca nu ma insel este pachetul rtp1000, si daca prinzi ca la carte suportul la numar nu o sa baraie nimic, iar acel pachet reglat cum trebuie il simti in plamani cand dai volumul spre maxim....asa ca depinde si cine il pune si cine umbla la el
0 voturi
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 11 ani da frate omul ( vwvento ) nu intelege ca baiatul vrea ceva care sa ii schimbe putin sunetul si un pic de vibratie in masina  si la un pret rezonabil .. pana acum nu a dat nici un raspuns concret sa il ajute ... ai spus cateva firme cu care nu poti face nimic mai jos de 10 mil ... si vizavi de raspunsul tau ca mai bine tac .. crede-ma ca stiu ce vorbesc despre cele 2 marci si la pretul pe care il au eu zik ca merita ... repettt omul NU cred ca vrea 1000 de W ..