4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > ce sa fac daca am bagat codul ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce sa fac daca am bagat codul gresit de doua ori la un casetofon de vw passat si acum imi apare pe ecran 2 SAFE ?

salut.am fost plecat de acasa o saptamana si mi s-a descarcat bateria la masina ,din cauza asta mi-a aparut pe ecranul casetofonului Safe.am bagat de doua ori codul gresit si acum imi arata 2 safe.codul l-am gasit pana la urma dar acum nu-mi mai apare 1000 pe ecran.ce sa fac si cum ca sa-mi afiseze 1000 inapoi?mentionez ca este casetofonul ei original gamma.
A intrebat hangan (180 puncte) acum 9 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns viorel.barbu (480 puncte) acum 9 ani incearca sa scoti din nou bateria ,,,,,codul e pe casetofon scris inauntru

Comentarii:

A comentat hangan (180 puncte) acum 9 ani am scos bateria,am lasat-o cateva zile ca n-am fost acasa....l-am lasat pornit o ora dar nimic.il schimb pana la urma si gata ca 1000 nu vrea sa mai apara.stiu acum unde e codul ca l-am gasit.
0 voturi
A raspuns passatalex (160 puncte) acum 8 ani salut! am aceeasi problema. am bagat codul gresit si imi apare 2 safe. te rog spune-mi cum ai reusit sa rezolvi ?

Comentarii:

A comentat Emi90 (100 puncte) acum 7 ani Salut! Am un passat din 2006,am bagat codul gresit si imi apare safe,am incrcat sa apas pe butoane dar nu functioneaza nici unul! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumeac