4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Cum pot lega in punte daca am ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum pot lega in punte daca am amplif cu 4 canale si 2 difuzoare ?

Salut colegii ! am o nedumerire .. am un amplificator (blaupunkt  bqa120 4x30w) are 4 iesiri si 2 difuzoare blaupunkt gtx mkII . Cum le leg in punte ? va rog sa fiti expliciti...(plusul de la care ?!? fata/spate/stanga/dreapta si minusul la fel..?!?) am atasat in poze si cele 2 difuzoare ..credeti ca este ok puterea amplifului fata de cea ceruta de difuri ? ...difurile cica ar scoate fiecare 55w(desi nu cred ca sunt nici macar pe-aproape) ..dar pe statie nu scrie decat 4x30w(nu specifica rms/pmpo). Le-am avut deja puse pe masina dar imi schimb toate firele si voiam sa stiu daca le-am legat bine .. O seara buna sa aveti si astept raspunsuri din partea voastra !

Bogdan .

Imagini atasate

A intrebat bogdan650 (210 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Pui 2 canale in punte la amplificator si 1 difuzor si celelalte 2 canale tot in punte cu al doilea difuzor.

Comentarii:

A comentat bogdan650 (210 puncte) acum 12 ani expica-mi exact pe a 3-a poza.. de la care iau plusul si de la care iau minusul ..:) ..
A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Din pacate din cate vad in poza nu arata nimic de bridge. Sar putea sa nu mearga in punte...
A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Cauta specificatii despre ea si vezi daca are protectii la scurt pe iesire termic etc si daca are poti incerca sa pui in bridge. Le pui front cu front si rear cu rear si daca nu poti incerca unu asa si unu asa. Iei minusu de la unu si plusul de la celalalt. Doar daca are protectii. Daca nu nu incerca ca risti sa o arzi.
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Cu punti facute aiurea prajesti statia.Mai cumpara doua difuzoare.
+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani incearca plusul de la o iesire cu minusul de la alta.asa am si eu legat subwooferul.ai 4 iesiri si 2 difuzoare,ar trebui sa mearga,dar ai grija sa nu prajesti difuzoarele