4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > De ce imi sare CD-ul?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce imi sare CD-ul?

Salut tuturor! O mica problema am si eu cu un CD-player de la un Astra G 2001 este original CDR-500 si pana acum 5 zile mergea perfect in orice conditie dar...dintr-o data a inceput sa sara cd-ul adica sa se intrerupa melodiile:( in orice denivelare gropitza..:( nu foarte mare! Initial am crezut ca s-a dus CD-playerul dar am incercat si alte CD-uri si nu toate melodiile fac...unele fac altele merg perfect! Daca ar cineva o sugestie orice? ca nu prea as vrea sa-l schimb ca pierd comenzile pe volan:D Oirce sfat este binevenit! Numai bine!

Imagini atasate

A intrebat Alyn93 (4,390 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Problema provine de la cd-urile mai vechi,chiar daca nu sunt zgariate dupa un timp in functie de marca isi pierd din calitate,sau cd-uri de proasta calitate scrise aiurea.
Un alt semn cand incepe sa faca asa este ca ansamblul care citeste cd-ul,adica partea care il tine si il invarte e descentrata si nu il tine fix.

Alte raspunsuri: (4)

+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani poti sa il schimbi fara sa pierzi comenzile de pe volam ...sunt destule care au adaptoare pt diferite marci .cauta si ai sa gasesti garantat !
0 voturi
A raspuns Alyn93 (4,390 puncte) acum 11 ani Multumesc mult. pt. raspunsuri...o sa incerc sa-l desfac poate reusesc sa-i mai prelungesc viata...daca nu..altul cred:D Numai bine!
+1 vot
A raspuns seba77 (2,750 puncte) acum 11 ani SAL..CD DE LA OPEL IN GENERAL SI CEL DE LA VW, SUNT SLABUTE, AXUL DE LA CD DE CITIRE, ATAT CAT SI SISTEMUL DE,,SOC,, SUNT DOAR PE PARTE METALICA A MOTORASULUI CU LENTILA-SISTEM CITIRE..DEOBICEI UN CD PLAYER BUN ARE ACEL SISTEM ,,ANTISOC,, SI ISI REVINE IN 0.1-2 SEC..!! MULTA BAFTA !!
0 voturi
A raspuns Alyn93 (4,390 puncte) acum 11 ani Multumesc pt. explicatie...in curand o sa-l schimb..:D Numai Bine!