4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > De ce nu se opreste amplificat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu se opreste amplificatorul cand opresc cdplayer-ul?

1.Am conectat un amplificator kicker zx 300.1 pe un audi a4 b5 , am legat cablu la plus direct la baterie, minus de un surub din portbagaj si remote-ul la cdplayer dar problema este ca atunci cand opresc cd-playerul , amplificatorul ramane aprins si imi consuma bateria.

 

Amplificatorul are 2 becuri . Unul este langa sigurante si unul in forma de cerc pe mijlocul amplificatorului . Cand opresc cdplayerul se opreste doar becul de langa sigurante.

Problema este urmatoarea, i-am scos firul de la remote si amplificatorul si subwooferul inca functionau la parametri normali .  

Cum pot face sa pot oprii amplificatorul de fiecare data cand este nevoie?

 

 

2. Cand pornesc masina se aude in subwoofer cum invarte electromotorul.. De ce oare?
A intrebat kowally (2,350 puncte) acum 10 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani 1.O solutie usoara ar fi ca pe cablu care duce la sub de alimentare ( + ) cel de la baterie in portbagaj sa pui un intrerupator pe el in masina la indemana de unde sa inchizi si sa deschizi statia

2.E din cauza la masa leaga in alta parte.

Comentarii:

A comentat kowally (2,350 puncte) acum 10 ani la remote am rezolvat "oarecum" . Pe amplificator are un buton cu 2 functii .. una sa porneasca statia din firul remote si 2 sa porneasca din semnalul care vine pe rca.

Eu acum pot sa opresc subwooferul in timp ce este cdplayerul pornit dar statia tot este in functiune . iar plusul  care vine de la baterie este gros( este fir d.ala gros care se gaseste la kituri de instalare) , pai ce buton sa pun eu acolo ? Am  vazut pe net ca cina nu e bine sa pun buton pe ala.
0 voturi
A raspuns silv33r (6,650 puncte) acum 10 ani Statia trebuie sa se opreasca automat cand ii tai alimentarea (cand nu mai are semnal pe remote )
Scoate firul de la remote din statie , dupa ce l ai scos,statia trebuie sa se inchida imediat sau dupa 10-30 de secunde maxim , daca in acest timp nu sa inchis inseamna ca statia e problema !