4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Diferenta subwoofere?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Diferenta subwoofere?

Salutare,daca imi pun un singur subwoofer in masina(E30)  http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/Access_30_A1/   o sa se auda tare?

Pun aceasta intrebare deoarece am vazut ca unii au cate 2 sub-uri la masina.Se merita sa pun 2?

Va multumesc anticipat!
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns voxy1 (5,710 puncte) acum 12 ani

editat de voxy1 acum 12 ani

1la mana daca vrei performanta iti poti pune 2 .
2 la mana 1 bun e de ajuns nu cred ca poti sa mergi prea mult cu muzika data tare mai ales la drum lung (100 km cand te dai jos iti face capu bum bum ).
3 Acest subwoofer focal e bun daca ai si o cutie construita bine pt el.
+1 vot
A raspuns stefanutz93 (1,400 puncte) acum 12 ani Depinde cat de mult bass suporti tu. cu subwooferul aceasta o sa se auda un bass mediu ca sa zic asa.
Acum conteaza foarte mult si cutia daca o faci corect , amplificarea , alimentarea , antifonarea masinii ( optional ).
Daca vrei imi poti zice bugetul tau si iti voi recomanda ceva bun .
Te salut!

Comentarii:

A comentat stefanutz93 (1,400 puncte) acum 12 ani 600 euro ? sau 600 lei ?
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani 600 de euro.
+1 vot
A raspuns stefanutz93 (1,400 puncte) acum 12 ani ai multe optiuni interesante in banii astia . iti poti face super sistem . daca vrei dami add pe mess. id-ul este la fel ca useul de aici . si mai vorbim

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani ti-am trimis PM
+2 voturi
A raspuns Dragster (1,850 puncte) acum 12 ani Sincer eue la bani astia nu as merge pe Focal si nici pe brand-urile specificate mai jos. Poti gasi soluti de la producatori mari, cum ar fi Digital Designs, RE Audio, U-dimension. Gandeste bine sistemul inainte de achizitie ca sant bani tai.
0 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani sau ai putea incerca si un MTX audio, daca vrei sa montezi totul cap-coada la be-loud poti sa ii spui baiatului de acolo sa-ti faca proba si la altele, am luat eu de curand de acolo si sunt de treaba baietii

Comentarii:

A comentat Dragster (1,850 puncte) acum 12 ani Sincer eu nu pot sa ii recomand pe cei de la BE-loud!!!! Ce am observat ca sant importatori Mac audio, si in cele mai multe cazuri recomanda acele produse mai ales necunoscatorilor, asta nu ar fi o problema daca acel produs nu ar fi de rahat! Inteleg ca baieti de acolo au fost de treaba dar cel mai important lucru este sa se priceapa la ce fac, si pe partea asta nu stau prea bine. Este doar parerea mea, dar eu nu pot sa ii recomand. Saptamana asta au facut un sistem de 3500 ron si clientul este nemultumit, nu stiu cum sa numesc chestia asta "batjocora", deci sfatul meu este sa fi atent la ce achizitionezi si unde faci montajul.
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani probabil, nu zic ca nu, eu am fost cu un prieten si a lucrat pe o honda accord 2005 un baiat blondutz care avea un seria 3 compact albastru, a lucrat IMPECABIL, se aude perfect si nu se vede niciun semn pe unde a desfacut, plus ca stia clar ce face iar sistemul a costat 1100 ron, nu stiu cine i-a facut treaba celui de care zici dar eu cel putin am fost super multumit
0 voturi
A raspuns Sichigea (140 puncte) acum 12 ani Hai salut. Eu am un subwoofer Mac, 800w maxim 250 nominali. Nominalii sunt ca la tine..Acum depinde ce vrei discoteca pe roti sau plus de bass. Din cate am vazut la difuzor vei primi doar un plus de bass, semnificativ ce-i drept. Daca vrei un bass mai puternic. cauta ceva care are nominalii 400 500 800 de watts. Aici o sa simti intr-adevar bass-u in maduva oaselor.

Intrebari asemanatoare