4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Difuzoare Logan

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Difuzoare Logan

Salut ! Stiu ca la logan diametru la boxele din fata este de 13 cm ... dar nu stiu daca este cu tot cu suportul acela unde intra boxa sau fara .. as vrea sa pun de 16 cm si sa scot suportu ala ...  si intrebarea este daca am in ce sa prind boxele inafara de plasticu ala de pe usa ...MS
A intrebat Puscasul (2,620 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ALEX_THC (1,660 puncte) acum 12 ani Boxele de pe toate Loganurile sunt de 13 cu tot cu suport , si pe fata si pe spate. Si daca vrei sa scoti suportul boxelor pe ce le mai prinzi ? Probabil o sa trebuiasca sa prinzi boxele direct in tabla .. :-??
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani toate 4 sunt de 13 dar in spate poti sa scoti suportul si sa pui de 16. in fata nu poti pune mai mari si din cauza sistemului de la geamuri.daca le schimbi este recomandat sa pui difuzoare pe doua sau trei cai(adica sa aiba si inalte)
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Exista difuzoare cu diametrul de 13, care au W destui. Nu trebuie neaparat de 16.
Si ontopic, nu po-ti pune de 16 pe fata in nici un caz. Am un prieten care a vrut la fel si nu a putut. Pe spate altfel sta treaba.
Parerea mea, ia-ti boxe mai mult pentru inalte si in spate un subwoffer micut de 200W RMS 250W RMS maxim si iti este suficient. Ai de toate : inalte, medii, iar bass ai destul crede-ma.
.
Salut
:)
.

Comentarii:

A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Sustin aceasta varianta.
A comentat Puscasul (2,620 puncte) acum 12 ani mda .. as putea sa pun si de 13 dar nu mai vroiam sa tin grilaju ala de la masina care acopera boxa .. vroiam sa pun pe cel al boxei
0 voturi
A raspuns Bigu (1,450 puncte) acum 12 ani Poti pune linistit pe fata si pe spate  de 16.5cm, ai nevoie de un inel de MDF . Vezi ca gasesti pe forum anunturi cu inele de MDF de vanzare. spor!

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 12 ani mi-am cumparat deja :P .. 2 difuzoare Alpine spg  13c2 ... 50w RMS si 200 w MAX ... sunt multumit de ele .. se simte diferenta fata de boxele originale ;))

Comentarii:

A comentat Bigu (1,450 puncte) acum 12 ani orice altceva fata de original la logan suna mai bine :) cat despre acei wati, gandeste-te ca tot cu atata putere dadeai inaite si pe difurile vechi, diferenta este facuta de celelalte caracteristici ale difuzoarelor. si ca sa intelegi ce zic, vorba unui coleg de forum: Ai un litru de apa intr-un bidon de 1litru, degeaba il pui intr-un bidon de 5, ca tot 1l ai ;)