4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Material INCINTA?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Material INCINTA?

Salutare,as dori sa-mi construiesc o incinta,dar nu stiu din ce material sa o fac.Rugamintea mea la voi este sa-mi spune-ti din ce material pot face incinta,din pal este bine???Va multumesc si astept orice sfat,parere.
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani Palul ar fi recomandat, de 18-22 mm, si un tub de mastic pentru lemn pe la imbinari. Spor!
–8 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani scuze ca iti spun dar dc nu intrebi cum faci acoperisu la o casa?din tabla sau tlgla

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Pai de unde sa stiu poate se face dintr-un material special(un lemn special),din pal am auzit ca se fac majoritatea incintelor.Oricum,puteai sa citesti tot ce am scris eu mai sus si ai fi observat ca am nevoie de sfaturi,pareri,nu de ironie,mistocareala.O zi buna.
A comentat flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani Nu pentru intrebari s-a infiintat helpu asta? Daca nu poti sa il ajuti cu un raspuns cat de cat la subiect, nu stiu de ce iti irosesti timpu cu raspunsuri sarcastice...
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani ai vorbit cant trebuia sa te abtii....
+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Cu siguranta cel mai bun material este MDF-ul. cu cat mai gros cu atat mai bun. Dimensiunea si forma incintei trebuie sa fie calculate in functie de difuzor pentru o performanta maxima.

Comentarii:

A comentat razvanpower (2,640 puncte) acum 11 ani Tati dak vrei sa faci ceva calumea pune lemn. Nu placaj sau alte cacaturi.
Sub-urile din magazine se fac din pal sau alte kkturi doar k sa iasa mai ieftin.
Pune lemn masiv