4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Mp3 Sony?????

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Mp3 Sony?????

Salut.Am pe masina un mp3 sony cum este cel din imagine si mi am bagat nasu ca tampitu sa ii reglez eu alea prin el de parca nu se auzea destul de bine, si acum cam gajaie face ca toate cele.Am incercat sa il reglez la loc da nu prea imi iese pe o melodie se aude bine pe alta jale.Daca poate sa ma ajute cineva astept pareri,pe display imi apare  E03gravity si daca vreti voi sa mi spuneti cum aveti reglate alea low,sub. mid hi etc.Marturisesc ca sunt bomba in asa ceva nici nu stiu ce inseamna dapai sa le mai si reglez.:D

Imagini atasate

A intrebat phv014 (2,570 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani nu stiu sigur dar pe spatele fetei are o gaura ca de ac de und poti reseta casetofonul ,sau dak nu scoate o barna de la baterie si ii resetezi toate setarile....

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Pai omu' a bagat surubelnita in piesele din radio-CD , ce resetezi cu bateria deconectata ? :)
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Pe placa sunt diverse controlere, capacitive , inductive, rezistive din care unele sunt reglabile , iar reglajele  se fac in fabrica constructoare.
Ajustarea la valorile setate in uzina pe standuri specializate cu scule adecvate si cu mana de opera inalt calificata , se mai poate face tot acolo.
In cazul fericit mai poti gasi un electronist fanatic care sa incerce sa mai dreaga busuiocul pe acolo la un pret modic , altfel trebuie sa apelezi la mastercald pentru alt mp3.
+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani Daca ti-ai bagat degetele in el poti sa-l arunci!Daca ai "lucrat" doar in meniu poti repara greseala printr-o resetare.Poti sa o faci din meniu(la majoritatea se poate) sau poti scoate o borna de pe baterie, insa va trebui sa o lasi mai mult timp pentru ca s-ar putea sa aiba memorie.

Bafta!

Comentarii:

A comentat phv014 (2,570 puncte) acum 11 ani Salut.Doar in meniu umblasem atat,sunt eu tampit dar nu in halu in care sa pun mana pe surubelnita:))am resetat tot mai devreme.Multumesc de ajutor.
A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani S-a rezolvat problema?
A comentat phv014 (2,570 puncte) acum 11 ani in mare parte da..nu am avut timp sa il mai iau si la probe astazi ma ocup maine de el:))
0 voturi
A raspuns xtremcriss (1,390 puncte) acum 11 ani vezi ca nu tot timpul merge cu borna scoasa
cea mai simpla solutie e sa ii dai reset cauta f bine trebuie sa fie un gaura mica pe undeva si un buton acolo inauntru si cu o scobitoare poti sa il resetezi bafta