4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Pioneer Deh2900mp vs DEH-P5700...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pioneer Deh2900mp vs DEH-P5700MP ?

Am gasit sa cumpar unul dintre aceste cd playere sh cu un pret sub 160 de lei amandoua,p5700 mi-a zis cineva ca e generatie mai veche dar mult mai buna si ca s-ar auzi mai bine fata de celalalt,dar celalalt este mai nou.

Ce perere aveti ? Ce sa aleg ?
A intrebat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani pioneer deh2900mp e model vechi,defapt aman2 sunt si sincer eu  unu nu as lua pe niciunu dintre cele 2 m-as orienta spre un sony xplod sau alpine pt claritate si performante bune si ia-ti ceva cu stick ca sa nu mai schimbi toata ziua la cd-uri pt o melodie 2 in plus(parerea mea)insa daca tot vrei ceva dintre cele 2 cred ca p5700mp e mai bun cum ai spus si tu mai sus...am comparat performantele la ele si cam asta ar fi mai bun(teoretic).

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Sony xplod am ascultat pe o masina ca a mea si in comparatie cu un alpine nu stiu exact de care era,dar era pe bora deci tot acelasi lucru cu golf 4 era o diferenta destul de mare.Nu prea ma intereseaza usb.
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Nu prea se recomanda player SH, pot avea probleme ascunse, mufe taiate etc!
Parerea mea e sa mai astepti si iti ceva cu 300 lei nou si bun! Alpine/Kenwood - ele sunt  cele mai bune firme de playere!

Sony face doar petarde!

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Cine a dat minus sa specifice de ce a facut-o, daca are argumente sa vina sa si le expuna, daca nu sa stea in banca lui!
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani iar esti ma recalcitrant?:))pune niste gheata ca iti pocneste vena.....ti-as da si eu pt ca sincer mananci...... nu vorbesc prostii dar cred ca intelegi la ce ma refer!Ai butonat sau ascultat vreodata un sony x plod?de curiozitate intreb!sunt oameni care castiga concursuri de sunete auto cu sony si tu spui ca sunt petarde?cill man.....
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani ap3cik in mai multe posturi am vazut ca ridici in slavi sony xplod,e parerea ta nu o contest,dar mie si multora nu ne place.
vwvento ai dreptate cu sh dar daca il probez cu omul si cu mufe si cu tot ce zici ?
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Ai fost la vreun concurs de car audio in viata ta?
Intra pe forum la car audio si intreaba-i pe bigu, relax, ralphmandl, pigoo despre firma asta a ta care castiga concursuri(Sony):))))))) si vezi ce raspunsuri iti dau !
0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani bai matei hai sa vorbim pe sleau k deja tu nu stii ce scrii si ce vorbesti....tu ai pus intrebarea despre cele 2 cd playere si spui ca le iei sub 160ron,corect?dar mai demult(daca nu ma insel)si chiar si acum spui ca tu nu vrei un cd player sh....pai si cum imi spui tu mie ca nu esti deacord cu SH??lasal pe vwvento e in lumea lui are bani se respecta isi ia noua...presupun din nume ca are vento,e nou?:))am un cd player mastec(nume babau)cumparat in cutie nou din targu auto din orasul meu acum aproape 5ani cu 350ron si inafar de butonu de volum care se umpluse de mizerie si nu ma asculta bine(am dat cu spray de contacte fine si merge ca nou)NU AM AVUT NICI O PROBLEMA CU EL MERGE SI ACUM CA NOU!!!!si are tot ce vrei pe el usb card mmc fata detasabila etc!Ridic pt ca stiu ce pot sony x plod.....am ascultat la multa lume si stiu ce poate firma asta,sunt prea multe de zis si nu ma mai chinui ca nus patronu firmei sau ceva in genu.Eu doar ti.am dat un sfat din experienta nu din auzite sunt banii tai mentalitatea ta gusturile tale deci faci ce vrei tu eu doar am dat un sfat ATAT!!Auditie placuta indiferent de ce iti vei cumpara Salut

Comentarii:

A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Da nu vroiam sh dar daca am o alternativa mai ieftina,ca in viitor vreau sa imi iau ceva oem ca nu imi plac astea cum arata si alea sunt peste 400 de lei.
–2 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani Da ma nebune da vorba aia....CAT DAI ATAT TE TINE;)....cum vrei sunt banii tai am zis,faci cum consideri tu de cuvinta.Daca tot vrei sa iti iei ceva mai bun si nou mai rabda putin strange bani si etc si iati ceva frumos nu astea de mai sus si in cazul in care ai casetofon asculta radio nu iti lua modulator sau daca o faci incearca pe cele peste 100ron altfel nu vei avea deloc bass sau volum.Sunt alea la 30lei de pe piata cele mai comune nu fac contactu bine la bricheta in prima groapa pierzi semnalu,volumu era la maxim si se auzea telefonu mai tare ca el bassu nu exista si etc.
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Deci sa intelegi si tu, te iau de manuta si te duc la competitii pentru SQ/SPL si daca tu imi arati pe cineva care foloseste sony explod te felicit!
In primul rand, Sony nu este firma de car audio, are doar chestii mediocre, care in celel mai multe cazuri nu scot sunet real!
In al doilea rand, eu in lumea mea cred ca am facut si am setat mai multe sisteme prietenilor mei decat ai tu ani de viata! Deci unde nu ai habar, stai in banca ta si macar nu mai da sfaturi proaste!

ON TOPIC : Daca omul de la care vrei sa cumperi CD-Playerul este de incredere, si iti arata ca merge tot, nu sare la gropi etc, e o afacere buna!

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani laso asa.....cum spui tu asa e!da nu iti recomand din nou punga cu gheata pt vene ca iti pleznesc....dadusi ''-'' la fiecare raspuns al meu:))TAKE CARE!!