4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Poate un update de soft sa dea...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Poate un update de soft sa dea peste cap un gps?

Salutare tuturor.

Este vorba de un gps Tomtom go730.Aveam pe un card de 4gb o harta din 2008,am facut un update de soft la 2013 si hartile noi.

Apoi,cand a fost deschis din nou ecranul face valuri de culori,se vede pixelat in dungi etc.Touch si toate functiile merg perfect,doar ca devine alb albastru rosu si apoi isi revine de obicei in cateva secunde.Urmatoarea problema este ca inainte de update,daca masina indica 40 la ora la fel indica si el,acum indica cu 20 de km la ora mai putin.LA 80 indica 60 de exemplu.

Are cineva idee din ce motiv a aparut problema?Este de productie 2009 si softul original era din 2008.O alta problema nou aparuta este ca daca sunt in parcare si il deschid gaseste semnal in 20 de minute,daca ma misc 2 3 metri gaseste imediat.

Stiu ca este off topic intrebarea,dar orice parere e binevenita.
A intrebat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 11 ani Incerca sa refaci update-ul de soft, posibil sa fie ceva in neregula cu ce s-a transferat.
Chestia cu (ne)gasitul pozitiei cand stai pe loc e relativ normala, si eu am un mio si face la fel.
Daca a fost update de soft oficial, incearca sa-l refaci, daca a fost de pe forumuri ca sa zic asa, rade complet ce e pe el si reinstaleaza-l.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Softul a fost refacut cel initial de la 0,aveam back-up nici o schimbare.Am pus inapoi update,la fel nici o schimbare.Negasitul pozitiei nu il aveam inainte de a modifica softul,imi gasea pozitia oriunde.
Softul este oficial,am formatat memoria inainte de a instala vechiu soft si cel nou.
Am desfacut si cele 3 ecrane,touch,lcd si oglinda,absolut totul e normal si curent primeste semnal corect.Daca il pun la pc,aprox 5v,face urat daca il pun in masina la 12 volti in cateva minute incepe sa mearga.Daca o fi asa,atunci ce e de schimbat?
+1 vot
A raspuns NTFO (2,560 puncte) acum 11 ani Eu iti recomand forumul gpszone.ro sunt baieti care lucreaza numai cu gps-uri te vor ajuta ei sa gasesti o rezolvare .