4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Poblema casetofon Pioneer

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Poblema casetofon Pioneer

Am si eu o problema cu acest casetofon,cand vreau sa ascult melodiile de pe un CD nu mil citeste,il bag in casetofon se aude ceva prin el si mil da afara.Nu am nici cea mai vaga idee ce ar putea avea.Daca aare vreo importanta este pus pe un MB W202  C180.Va multumesc ptr.ajutor si bafta tuturor.

Imagini atasate

A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Este un model foarte vechi.Posibil sa fie mecanismul defect sau blocat de diverse obiecte.Se demonteaza si se examineaza.Uneori am gasit bagat in ele diverse obiecte ,de copii fara treaba ,evident.
0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Deci imi recomanzi sa ma duc la un electrician calificat???Nu ma pricep la partile electrice ale masini.
0 voturi
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Ai incercat si cu alte cd-uri ? Cateodata si eu pateam asa ceva , si imi citea doar cd-urile originale .

Posibil sa fie lentila :
Defocalizata sau murdara daca ai bagat cd-uri zgariate sau pline de praf .

 E o operatiune destul de dificila sa cureti lentila , mai bine il duci la cineva sa se ocupe indeaproape .

Sau mai poate sa fie cum se spune  slabit capul de citire , adica capul cu dioda laser nu mai focalizeaza bine , se mai poate regla focalizarea ca are 2 surubele cand il desfaci , dar e clar ca nu mai tine mult .

Sper sa fie de ajutor .
Salut .

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani "Scuipa" CD-ul afara,deci nu e cazul deocamdata de lentila murdara,pentru care se foloseste un CD special si gel.
+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Pentru inceput este suficient sa-l extragi din locas si sa-i demontezi capacele prinse in cateva suruburi.
Daca vizual,piesele par in regula,se poate apela si la un specialist,insa data fiind vechimea,posibil sa fie mai rentabila achizitionarea altuia sau adaptarea unui iPOD.
Atentie ! Acest aparat nu citeste mp3.
+1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Am incercat cu toate felurile de CD'uri si originale si neoriginale,dar tot nu vrea.

Comentarii:

A comentat D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Incearca cele de mai sus . Mergi la un service sa il demonteze, sa ii curete dioda si sa fixeze focalizarea .
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Fa ce a spus turbojack:Demonteaza si vezi ce acolo...
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani OK,cred ca cel mai bine este sa ma duc cu el la un electrician,decat sa-mi bag eu nasul pe acolo,poate mai rau fac:))),oricum va multumesc inca o data.
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani In primul rand eu zic sa te uiti la mecanism. Daca el nu merge cum trebuie se intampla sa-ti scoata CD-ul. Am patit si eu.
Iar daca nu, inseamna ca este ceva electric, dute la un electrician, deoarece lentila nu are cum sa fie, ca altfel nu il dadea afara, ci iti aparea pe ecran ERROR. Dar din moment ce se aude ceva prin el, cu m-i se auzea si mie, eu spun ca este mecanismul.
Acum tu sti.

P.S : Eu nu am mai folosit demult un CD, de cand au aparut Modulatoarele FM. Sunt chiar bune, si la claritate sunt la fel. Acum depinde si ce modulator iei. Ti-ai incarcat pe 1 stick sau 1 card de vreo 2-4 GB muzica, si asculti fara nici un fel de problema.
Eu am dat 20 lei ( la oferta ), normal era 40 lei din Real, pe modulator si sunt foarte multumit de el.

Salut :)
0 voturi
A raspuns raulman (2,430 puncte) acum 12 ani mergi la un electrician de cartier , am patit si eu , nu am fost atent si am bagat 2 cd`uri in el si l-a rezolvat el si ma costat 10 ron