4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > S-a blocat Cd-ul in player la...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

S-a blocat Cd-ul in player la logan !

Am cumparat acum 2 zile un logan si am verificat totul radioul mergea dar ne avand un cd nu am verificat si playerul am bagat azi un Cd cu mp3 ( cred ca nu are mp3 playeru ) dar nu cred ca asta e problema am dat sa il scot si nu il scoate plus ca face un zgomot urat .....cand ii dau eject !Ce as putea face ?

 

 

MUltumesc !!
A intrebat udristem (570 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani te duci la reprezentanta si le spui ce ai patit avand in vedere ca masina are garantie daca piesa e stricata ti-o schimba ! salut .

Comentarii:

A comentat udristem (570 puncte) acum 12 ani Masina este second hand este din 2009 nu am cumparato de la reprezentanta ca alt fel nu o mai verificai MUltumesc scuze nu am fost foarte expplicit
–1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani nu-i nici o problema dar si asa ar fi trebuit sa-ti fi dat tot o garantie la masina de nu stiu cat sa zic 6 luni :-? si daca iti spun ei ca nu iti poate face nimic , ca sa scoti cd ul de acolo iti trebuie o penseta mai lunga si indemanare ... iar ceea ce priveste cu zgomotul am avut aceasi problema pe renault si mi s-a spus ca trebuie schimbat din cauza dintilor care s-au rupt si nu mai pot scoate cd ul din player :) cel mai bine poti vorbi cu un electrician el iti poate spune clar ce are cd playerul daca are ceva sau nu rupt prin el :)

Comentarii:

A comentat dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Cel mai probabil un electronist se poate ocupa de un cd-player. Electricianul e "pe treaba" lui.
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani da asa e scuza-ma greseala mea :)
+1 vot
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 12 ani am patit si eu chestia asta:D Aveam deja un cd in player si am mai bagat unul:)))

Intrebari asemanatoare

Intrebare CD-Player (4 raspunsuri)
Mufe CD-Player (3 raspunsuri)