4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Salut ! Am o problema un JVC K...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut ! Am o problema un JVC KD45 ?

E nou cumparat il pun pe masina si nu se aprinde deloc , l-am schimbat la garantie mi-a dat altu si tot asa face.... la masina pe fire imi vine curent ca am testat u un bec . deci care sa fie problema ? si cand il bransez se aude sunetu de la cd cateva secunde si atat , l-am pus si direct pe baterie si la fel face . care ar fi problema ????
A intrebat alexzeke (190 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Bigu (1,450 puncte) acum 11 ani Ai nevoie de 2 plusi!
Unul permanent si unul de contact! Pentru o proba sa vezi ca functioneaza (ar trebuii sa fie un fir rosu (contact ) si unul galben(permanent)  ) leaga cele doua fie impreuna si pune-le pe + si cel negru (masa) pe -. Spor!
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Verifica sigurana.Apoi verifica mufele sa fie ok,si vraeau sa zic ca tu probabil ai curent continuu pentru remember posturi si etc,nu si curent intrerupt pentru a merge cand pui contactul.functionarea de cateva secunde poate fi o problema la fire,sau chiar siguranta.
Mufele nu e destul ca sa se potriveasca cu cele originale,mai trebuie sa si functioneze bine si sa fie firele bine puse la punct.
Deci,ai nevoie de un fir de plus continuu(albastru sau galben parca era),un rosu sau rosu cu negru pentru curent alternativ(adica curent care ajunge in radio cand pui contactul),negrul de la masa.
Nu uita sa conectezi antena,sunt generatii de playere care nu servesc fara antena.
In legatura cu l-am pus pe baterie si face la fel,verifica siguranta din player si daca ai cutiuta din aia cu 2 sigurante de sticla si un bobinaj poti sa o elimini din circuit,fac ff multe probleme si alea.
0 voturi
A raspuns alexzeke (190 puncte) acum 11 ani haide ca ma duc sa incerc .... am un fir galben cu verde care e plus ... ca l-am incercat cu un bec . si merge si mai am un fir rosu care ala nu face nimic ..... ma duc sa mai bricolez putin si va zic .... Dar normal un cass daca il pui direct pe baterie nu ar trebuii sa porneasca ? siguranta e buna ..

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Firul rosu care cica nu face nimic trebuie sa dea curent doar cu contactul in pozitia 2 sau motor pornit,depinde de masina.
Daca in nici una din situatii nu iti da curent,atunci verifica sigurantele masinii.
Intr-un fel e posibil cand il pui pe direct ca sa nu mearga decat putin,eu stiu ca unitatile audio au nevoie de 2 plusuri,minus,antena conectata.In functie de model mai nou sau mai vechi,merg doar cu astea sau cu mai multe fire ce necesita conectare.
0 voturi
A raspuns cosmin100 (140 puncte) acum 11 ani ai rezolvat?si eu am exact aceeasi problema..