4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Salut !o curiozitate

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Salut !o curiozitate

am un subwoofer SUBWOOFER JBL gto 1204 BP-D. is foarte multumit de el si toata linia in masina xpload...dar nu is multumit de inaltele ....adica subu akopera vocea tot timpu ....imi puteti recomanda niste boxe ?si niste tweetere as vrea sa ajung in interior la 400'600 rms...asta incluzind ink 2 boxe exact sub luneta apropo am un vw pasat din 2001 ....multumesc anticipat

A intrebat RLaur (950 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Eu am DLS C6A pe masina.Sunt foarte multumit de ele si recomand DLS!Ca sa "acoperi" un subwoofer de 600 RMS eu zic ca ai nevoie de un amplificator si pentru Mid-Bass+Tweeter.Puterea pe care ti-o ofera CD-Player-ul pentru medii nu e suficienta.In functie de calitatea difuzoarelor pe care le ai acum pe masina, achizitioneaza un amplificator(4x50-60 W Rms) si efectul se va simti.Daca boxele sunt uzate sau slabe de la mama lor, nu rezolvi nimic cu un amplificator si va trebui sa schimbi tot.
Spune-ne ce modele de Mid-Bass ai pe masina pentru mai multe detalii.
Toate cele bune!
+2 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Daca si casetofonul este X-plod, scoate-i de la equalizator optiunea X-PLOD si pune pe jazz sau new age. Se va auzii mai bine.
Optiunea X-Plod la casetofon face doar sa-ti infunde urechile cu bass... gen loundness mai puternic.
Daca chiar vrei sa-ti schimbi boxele, puneti niste MTX-uri. Ieftine si foarte bune ( claritate, rezistente ).
Salut !
+2 voturi
A raspuns bja09 (2,510 puncte) acum 12 ani Ti-as recomanda niste boxe Magnat.
+1 vot
A raspuns sebbyex (160 puncte) acum 12 ani in functie de bugetul tau poti face foarte multe. personal nu recomand sony ca si solutie aftermarket de sunet pentru ca passatul cred ca vine din fabrica cu ceva mai bun! In primu rand umbla la setarile wooferului si amplificatorului. daca nu rezolva problema asta atunci in functie de player ai unele setari pentru basi, inalte sau chiar medii. daca playerul e de fabrica atunci trebuie schimbat fara discutii. Iti recomand Alpine sau Pioneer dar nu te zgarci!!!! ca si boxe poti merge pe o linie completa JBL si sa pui set de tweetere cu medii! ai mare grija unde se instaleaza, sunetul trebuie sa vina din fata ca si cum ai participa la un concert!!!! multa lume nu stie asta.... daca vrei sa te arunci la mai mult de jbl poti merge pe alpine sau helix! ce e dupa asta nu cred ca are rost. nu uita ca si boxele trebuie amplificate, nu doar wooferul. Oricum nu da wooferul prea tare...e urat sa treaca o masina pe langa tine care zici ca tzopaie de atatia basi....aaa...era sa uit, mai conteaza si insonorizarea masinii ....
0 voturi
A raspuns haga32 (140 puncte) acum 12 ani daca te ajuta bugetul... Focal fara discutii!
–1 vot
A raspuns allexandru (170 puncte) acum 12 ani parerea mea.. pune un amplificator si pe inalte... si niste boxe un pik mai bune..