4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > SfAt Achizitionare cd player a...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

SfAt Achizitionare cd player auto..!

Buna am de gand sa imi iau un mp3 auto...buget maxim :350Roni..Ma gandeam sa iau ceva cu usb.ce parere aveti de astea:

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/in...31&itemId=5362

http://www.blaupunktdirect.co.uk/car-audio/madrid-210-the-mp3-juggler.html


sau eventual daca puteti sa imi recomandati altceva mai bun...sau sa renunt la usb si sa iau in banii astia altceva fara usb dar mai bun?
am de gand sa leg un amplif la mp3 deci imi trebuie neapart cu iesire de sub..Multumesc

A intrebat dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio

editat de dragosssh acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

19 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani

editat de boffTy acum 12 ani

Blaupunkt-ul este superior JVC-ului.Acest lucru se vede si la pret.Primul si al 3-lea link duc spre acelasi tip de CD-Player, care este cu 30 de lei mai scump pe site-ul www.be-loud.ro.
Eu zic sa achizitionezi unul cu intrare USB, pentru ca este mult mai practic(fara borsete de CD-uri, fara nervi ca sunt zgariate, s.a.m.d.)
Modelul alege-l tu in functie de cum se asorteaza cu bordul masinii.

Comentarii:

A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani http://www.booster.ro/car-sound/mp3-player-auto/pioneer/deh-2300ub-9463.html
uita-te si la acesta!
+1 vot
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani da intradevar m-am incurcat putin cu linkurile acelea.Cat despre blaupunktu acela am gasit la un pret bun..aproximativ 320 roni

este ok?

Comentarii:

A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani

editat de boffTy acum 12 ani

Eu zic ca Blaupunkt este peste JVC la CD-Playere.Avand in vedere ca pe acel site este 110 lire, daca il scoti la 320 de lei e foarte ok, si chiar iesi mai ieftin decat cu JVC-ul
+1 vot
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani dar ii jvc..nu lg:)) ...deci pana in 350 nu gasesc ceva mai bun ca blaupunktu ala?

Comentarii:

A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Da e JVC.
Imi cer scuze!
Pana la urma cam tot acolo e:))
Din ce am vazut eu pe alte site-uri, Blaupunkt-ul pare o afacere buna!
+1 vot
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani atunci iau blaupunktu(320 roni nou)...mersi ptr sfaturi

Comentarii:

A comentat boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Mai asteapta putin.Poate mai primesti cateva pareri.Desi treaba asta cu CD-Player-ele este relativa, parerile sunt foarte impartite.
P.S. mi-am permis sa editez raspunsurile anterioare deoarece mi-am exprimat o parere personala.
+2 voturi
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani pai dupa cum am inteles eu blaupunkt ii al treilea dupa pioneer si alpine..oricum sunt deschis si la alte pareri..dar pana acuma blaupunktu ma tenteaza..bugetul fiind de aprox 350 roni dupa cum am precizat putin mai sus...initial m-am uitat la jvc...sony(datorita pretului)..dar am aflat ca cica nu ar fii asa bune..
0 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani http://www.emag.ro/radio_cd/cd-mp3-auto-jvc-kd-r422-4x50w-usb--pKD-R422
 din acesta am eu .. si sunt foarte multumit de el !
Succes la alegerea pe care o ai de facut ! O zi buna !

Comentarii:

A comentat rusy93 (250 puncte) acum 12 ani primul model este foarte bun are o optiune de powerfull de iti termina boxele...eu il am de un an, dar modelul fara usb j merge super.
+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 12 ani

editat de Driver09 acum 12 ani

Eu recomand ceva de la Alpine dar este cam scump....
Personal am sony CDX-GT35u.Are cam ce ti trebe tie + ca are functie de cautare.
+1 vot
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 12 ani Eu iti recomand Pioneer. :D
0 voturi
A raspuns dragosssh (2,570 puncte) acum 12 ani mersi fain ! mai astept si alte pareri..deci pana acuma cred ca pioneer-ul (deh-2200UB) o sa il iau

Comentarii:

A comentat Hugoboss (3,590 puncte) acum 12 ani e cea mai potrivita alegere , am si eu unu la fel .. l-am luat din germania cu 70 de euro nou! is foarte multumit bafta
+3 voturi
A raspuns answ3r (5,430 puncte) acum 12 ani recomand JVS am de 3 anu pe masina si nu am probleme.e un model mai bunicel pe la 650ron.stu ca Soni sunt foarte bune.alege neaparat o marca cunoscuta gen alpine,soni,jvs,clarion sau care mai sunt.ideea e sa nu iei cel e cel mai ieftin din gama ca automat va fi pruna.orice firma ieie daca o sa fie varf de gama e bine.
–8 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Intra pe be-loud.ro si acolo ai sa gasesti mai bune decat cele mentionate de tine.
Salut :)

P.S: Ia-ti ceva mai bun si fara usb, atunci va fi acelasi pret, ceva mai bun, dar fara usb. Daca iti trebuie usb pentru stick, iti iei un modulator fm cu 30-40 lei si se aude chiar foarte bine. Eu am !
–1 vot
A raspuns Mitza Fillyp (3,040 puncte) acum 12 ani salut uite aici poate te incanta ceva . Este site-ul de la Nor Auto http://www.norauto.ro/audio-oferte.php
–7 voturi
A raspuns adrian_b (310 puncte) acum 12 ani salut.. iti recomand sa cauti si la baietii care se ocupa cu furatul acestor lucruri.. eu mi-am luat un alpine care se aude super-mega bine cu 150ron .. poate gasesti unul bun pe care nu il poti lua din magazin.. parerea mea
0 voturi
A raspuns alinbike (300 puncte) acum 12 ani AS RECOMANDA PIONEER. raport pret calitate excelent. are un sunet ft fain. acum tu stii, eu la toate masinile am avut doar pioneer si chiar sunt ft ok.
0 voturi
A raspuns valicrbl (1,170 puncte) acum 12 ani Salut! Iti recomand orice de la ALPINE daca vrei sa se auda foarte bine. O sa vezi calitatea superioara celorlalte marci. Numai ca la acesti bani vei fi nevoit sa ti iei ceva la mana a 2-a. Dar avand in vedere ca lumea in ziua de azi are nevoie de bani o sa ti gasesti ceva foarte bun si la un pret ok. O sa mi dai dreptate. Eu am unul de 2 ani si e luat tot SH. Isi face treaba chiar si acum fara probleme.
0 voturi
A raspuns bababr (170 puncte) acum 12 ani de ce nu incerci un CLARION e cu mult peste jvc,sony si altele..e firma americana si sunt mult mai rezistente si mai bune decat altele..

Comentarii:

A comentat D-I-U (110 puncte) acum 12 ani ba eu cred ca e tot japonez,ca si celelalte marci din discutie
A comentat BrandyMPX (290 puncte) acum 12 ani nu mai conteaza ... in orice caz ... are un sunet puternic ... nu foarte calitativ (ca doar nu-i alpine/pioneer) dar l-as putea plasa peste sony clar !
0 voturi
A raspuns Honda&BMW (190 puncte) acum 12 ani la bugetul pe care il ai ,sincer nu prea ai cum sa gasesti si cu usb si puternic si fiabil,trebuie sa te hotarasti la un head unit care ti se potriveste tie. Am citit ca vrei sa il legi la un sub , daca vrei sa ti se auda bine subwooferul as zice ALPINE , insa daca vrei sunet clar pe difuzoare atunci PIONEER.
OFF: toate marcile au plusuri si minusuri insa per total pe locul 1 este Pioneer urmat de Alpine , Sony , Blaupunkt si LG sunt undeva pe jos in top .
Pentru amatorii de polemici : Mi-am exprimat parerea mea. (fiecare din noi are dreptul la o parere) Bafta!

Comentarii:

A comentat D-I-U (110 puncte) acum 12 ani bravo pt parerea ta....eu am avut un JVC vreo 3 ani si acum tot JVC putin mai performant si sunt foarte multumit de marca
A comentat alexxl_xxl (470 puncte) acum 12 ani Pioneer e ok ,se aude bine si pe difuri si pe sub(detin unul)dar calitatea materialelor din care e facut e praf.Recomand un sony totusi.Alpine nu prea are fidelitate.
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Daca ii recomanzi sony e clar ce experienta ai tu... Eu zic alpine sau pioneer.
0 voturi
A raspuns sergiu88 (8,770 puncte) acum 12 ani salut daca te intereseaza am un alpine 9812 rb e destul de performant la 300 de ron add sergiumihai88