4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Subwoofer fara garantie...?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Subwoofer fara garantie...?

Salutare tuturor,am si eu o problema care ma cam roade legata despre acest subwoofer: http://www.esderman.ro/spl-dynamics-v-300d2-refurbished.html este la jumatate de pret,ptr.ca nu mai are garantie,ce spuneti sa merita sa il iau?sunt sanse mari sa il iau stricat?Pana acuma nu am mai cumparat nimic din magazin fara garantie de aceea va intreb pe voi?Daca spuneti ca nu se merita voi opta ptr.o varianta mai slaba ca putere.Va multumesc si astept parerile voastre;)

NUMAI BINE!
A intrebat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Poti sa te stergi la ... basca cu ea ca garantia e cam zero, mereu esti tu de vina si nu aparatul!
0 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani daca citeati cu atentie observati un termen  =Refurbished= adica acel difuzor a fost candva nou bun bunut insa din N motive s-a defectat , atunci au venit baietii astia l-au rebobinat , uns curatat schimbat eventual membrane ceva si uite produsul deci normal ca nu au cum sa dea garantie . plus ca la banii aia sa fim seriosi ...
numai bine

Comentarii:

A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani Se poate sa il cumpar gata stricat??? daca iau schimbat membrana,etc. nu se va auzi ca inainte,adica ma refer cand era el nou nu???
0 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani se va auzi insa daca vei pune unul OEM si acesta de fata vei simti diferente . eu personal prefer sa dau un ban si sa iau lucru bun.decizia iti apartine .ce pot sa zic ... au oarece standarde ca nu le puneau asa de nebuni la vanzare insa ai urme de indoiala ... e ca si un cauciuc resapat si unul OEM

Comentarii:

A comentat Bigu (1,450 puncte) acum 11 ani Stii ceninseamna OEM?
A comentat Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani oem=Original equipment manufacturer