4Tuning.ro > 4Tuning Help > Car Audio > Unde pot decupa hayon-ul ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Unde pot decupa hayon-ul ?

Am un fiat punto 2001 si vreau sa decupez hayonul pentru a pune niste boxe noi , mi s-a sugerat sa nu tai pentru boxe rotunde ci pentru ovale , pentru ca daca  voi taia pentru cele rotunde nu va mai avea stabilitate hayonul , el are pe centru dintr-o parte in alta o bara de sustinere iar daca o tai pe aia imi imaginez ca hayonul va ceda sub greutate boxelor .

Unde as putea taia la dimensiunea potrivita in raport  cu boxele .
A intrebat bja09 (2,510 puncte) acum 12 ani in categoria Car Audio
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Pune si tu o poza...ca asa nu avem cum sa ne dam seama
0 voturi
A raspuns buggghy (8,600 puncte) acum 12 ani tai usor pana ajungi la dimensiunea care iti trebuie . sa nu tai din prima fara sa boxa langa tine sa strici haionul .
ia-o usor cu un flex mic .

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Tai cu un flex mic, atata cat iti trebuie pentru boxa, nu mai mult. Ai grija sa fie totul aproape perfect, sa nu strici aiureah haionul.
Salut :)

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns D1rtyDuck (17,970 puncte) acum 12 ani Ai putea merge la un service auto pe partea de car audio , sunt convins ca te poate ajuta pentru a-ti perfora hayonul in dimensiunea dorita si fara sa greseasca ( ei avand experienta ) .

Salut.
+1 vot
A raspuns unfukable (390 puncte) acum 12 ani Eu tocmai mi-am decupat hayon-ul astazi singur singurel, am folosit un fierastrau electric pendular (soricel), cu o panza de taiat mai finuta sa nu-mi agate suprafata textila de deasupra, mi-a fost de mare ajutor si sablonul pe care l-am gasit in cutie, doar am trasat si am dat o gaura mica cu un burghiu ca sa intre lama de la pendular... Io zic ca n-are rost sa dai niste bani aiurea unuia care oricum exista posibilitatea sa nu-ti faca treaba cum vrei tu... Daca n-ai sablon du-te la un magazin gen Domo, Flanco, etc... si poate iti dau baietii daca le zici ce difuzoare ai... Bafta la gaurit.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare