4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Achizitie Detector?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Achizitie Detector?

As dori sa achizitionez un detector radar .Ce spune-ti  se mai merita sa investesti bani in asa ceva? In legatura cu radarele astea noi nedetectabile . Si dak da? in ce model de detector
A intrebat manuka69 (2,340 puncte) acum 12 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani si aia cand au zis ca sunt nedetectabile i-ai crezut? eu am un cobra pe 6 benzi si sunt super multumit de el, o mica problema ar fi cand esti singur pe drum si nu ai pe nimeni in fata ta iar politistu a pus radarul in stand-by, asa ar avea sanse sa te ia, in rest nu te ia, plus ca nu sunt multi politisti care folosesc acest mod, majoritatea il tin pornit pentru ca am vazut cu ochii mei la o ruda care e politist, m-a luat in mcv si mi-a aratat ca dureaza cateva secunde sa se incarce(4-5 secunde) atunci cand este in stand-by si ai timp suficient sa franezi....eu raman la parerea ca se merita deocamdata desi o statie e mult mai eficienta
+3 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani tot cobra pe 6 benzi recomand si eu,am unu de 3 ani si vreau sa zic k prinde si radarele noi..
Vb lu colegu o statie e mult mai buna!
+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 12 ani Nu am avut niciodata detector radar, dar stiu ce inseamna o statie.Vei fi foarte multumit de ea, vei sti cu mult inainte unde sunt pozitionati "baietii", plus ca o poti folosi si ca remediu impotriva plictiselii.
Numai bine!
–1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Conteaza bugetul.
Cobra este detector de amenzi si nu de radar.Radarele noi nu le miroase nici daca-l lipesti de el. :)
Un detector eficace costa de la 500 euro in sus.
Mai eficace e statia, dar ai disconfortul sa asculti tampeniile ce se aud acolo si nu muzica preferata.
0 voturi
A raspuns manuka69 (2,340 puncte) acum 12 ani pai si o statie CB ?  ce model mi-ai recomanda ..ce marci sunt mai bune

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns pumapeople (1,400 puncte) acum 12 ani Poti achizitiona ceva din gama Beltronics.Cel mai ieftin este Vector 940, in jur de 200 lei second-hand.Eu am folosit Vector 965, cam 350 lei.Nu am avut probleme cu radarul niciodata si am facut destul de des Cta-IASI, zii-noapte.La Cobre sfatul meu este sa nu te bagi, au raza de detectie foarte mica, chiar si la modelele foarte scumpe ,iar alarmele false te vor face sa il inchizi.Ca sa iti faci o idee foarte buna :

 http://www.guysoflidar.com/

ai tot ce vrei sa afli.
Nu sunt adeptul statiilor pentru ca nu pot conduce dupa cum vad altii soseaua.Masina radar isi poate schimba pozitia, se poate pozitiona dupa ce colegul din fata  a trecut , se poate afla in miscare, pot fi radare in cascada..etc. iar colegul din fata , binevoitor, iti spune doar ce a vazut el..deci...intelegi ideea.
Gama Vector de mai sus este compusa din : 940/955/965/995,toate au antena interna tip M4, care este foarte performanta, distanta de detectie la 940 este de aproximativ 1000-1200 m , chiar si cu usoare curbe, iar alarmele false sunt foarte foarte mici.Mai exista modele cu antena S7, mai performanta in privinta sensibilitatii, avand o raza de detectie cam cu 30% mai lunga insa este un model vechi si care are probleme cu decalibrarea dar si cu alarmele false.
Cea mai performanta detectie a fost cu Bel 965 , la intrarea in Bacau, pe o curba destul de mare si deal, cu radar pozitionat la 45 grade si in decor : 600 m.In aceasta pozitie iti face poza la maxim 100 m de el, iar detectoarele normale te anunta cu vreo 50 m inainte sau dupa ce ai trecut.Pe A2 Drajna a simtit radarul de la 2.5 km.Dar sa nu uiti o chestie: detectorul nu te scapa de accidentele datorate vitezei execesive.

Comentarii:

A comentat manuka69 (2,340 puncte) acum 12 ani ok .merci de raspuns . dar daca radaru este in standby?? cum il detecteaza? ...asa am auzit ca sunt radarele astea noi

Alte raspunsuri: (3)

+1 vot
A raspuns pumapeople (1,400 puncte) acum 12 ani Daca radarul { modelul nou} este pozitionat pe un segment de drum tu vei primi alerte scurte , ce cresc in intensitate odata cu apropierea ta de el.Alertele le vei primi de la scurtele porniri / opriri ale radarului ce incearca sa detecteze viteza masinilor aflate in fata ta.Deci daca detectorul tau va tiui de cateva ori, apoi se opreste, apoi tiuie iar si tot asa...insemna ca trebuie sa adaptezi viteza la limita de pe acel segment de drum.Daca radarul este in standby , deci nu emite, tu nu primesti nicio alerta.
La inceput va fi un pic mai greu sa intelegi toate alarmele ce le va da detectorul dar cu timpul vei invata sa il "citesti".
0 voturi
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani lut,am eu un cobra de vanzare la 160 lei,daca te intereseaza vorbim.
0 voturi
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani am un cobra de vanzare,f bun in trafic,pt radarele noi conteaza sa nu fii prima masina.

Intrebari asemanatoare

Detector radar (1 raspuns)