4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ajutor rata lunara?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ajutor rata lunara?

Doresc sa imi cumpar o masina noua intre 13.000-15.000 Euro. Inca nu m-am hotarat ce marca, vreau sa fie ceva spatios, sa vina cu cat de multe dotari se poate. Problema este rata, nu vreau o rata mai mare de 150- maxim 200 de euro. Credeti ca ma incadrez in toate criterile astea? Astept si niste recomandari.
A intrebat marioo art (2,150 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 9 ani La intrebarea aceasta raspunsul il poate da cel care iti da banii-banca.
+1 vot
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 9 ani Depinde de perioada in primul rand, poate daca faci pe 10 ani sa ai sanse. Ca idee, eu am luat 5000e pe 4 ani si este rata in jur de 120-130 euro.

Oricum este o idee proasta sa iti faci credit pt masina si mai ales pt suma mare si masina noua; o sa platesti mai mult fata de cash pentru un obiect care va pierde din start 30% din valoare.
0 voturi
A raspuns marioo art (2,150 puncte) acum 9 ani Pai si cand nu sunt cash tot la rate trebuie sa apelam... Sa caut una in bani mai putini atunci? Nici Logan nu vreau...
0 voturi
A raspuns hexis86 (9,020 puncte) acum 9 ani Te pregatesti sa faci o mare greseala.
Nu se cumpara masina sh pe credit...si mai ales vreuna de peste 10000 euro.
Trebuie sa cauti ceva ieftin cu motor mic si ieftin de intretinut.
Nu face greseala pe care au facut-o multi.
Masinile premium sau aproape premium costa mult sa le intreti sau sa le repari.
+2 voturi
A raspuns e-rs-u (2,310 puncte) acum 9 ani Salut, Banuiesc ca vrei sa faci un credit de nevoi personale care la majoritatea bancilor se aloca suma maxima de 15.000 euro, ce depaseste aceasta suma deja intra in credit ipotecar, spre ex. am luat de la BCR un credit de nevoi personale in valoare de 15.000 euro cu rata si dobanda fixa pe 5 ani, asta fiind si perioada maxima a acestei categorii de credit, facandu-mi o rata lunara de 1350 RON luna.
0 voturi
A raspuns marioo art (2,150 puncte) acum 9 ani Salut! Este mai rentabil sa imprumut 15.000 Euro sa cumpar masina cu banii jos decat sa cumpar masina in rate? Nu vreau sa cumpar masina SH in nici un caz, masina noua doresc sa cumpar. Nu crezi ca pot sa ma incadrez cumva in vreo 250 de euro pe luna...?

Comentarii:

A comentat e-rs-u (2,310 puncte) acum 9 ani Daca mi-ai adresat intrebarea mie, personal as proceda la fel cu imprumutul in banca in defavoare lesingului pentru a achizitiona un turism.
Eu zic sa mergi la fiecare banca din orasul tau, iar consultanti banci iti vor face o simulare sa vezi exact ce rate iti revin la suma dorita.

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare