4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Alegere intre Seat Leon(1M) 1....

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Alegere intre Seat Leon(1M) 1.6 16v sau VW Golf 4 1.6 16v ?

       Salut, as vrea sa va cer parerea in legatura cu achizitia primei mele masini. Pana acum am condus o Skoda Octavia 1 1.6 i automata si acum as vrea sa imi iau propria masina, ceva mai mica decat Skoda. 

       Am gasit un Seat Leon 1M cu motor de 1.6 16v AZD cu dotari ok, nu intentionez sa tin masina mai mult de 1-2 ani pana trec de stagiul de incepator. Acum intrebarea este : Sa imi iau acest Seat sau sa ma duc dupa un Golf 4 tot de 1.6 16v AZD cu dotari la fel. Este vre-o diferenta sesizabila intre ele in felul in care se conduc/consumul/fiabilitatea ? Stiu ca Seat-ul are motorul exact la fel ca si pe Golf deci banuiesc ca acolo este la fel. Ce am gasit pe internet a fost ca Seat-ul este ceva mai greu decat Golf-ul si asta ar rezulta in consum mai mare si ar trage mai greu masina. Apelez la acest forum pentru ca nu am gasit ceva foarte concret pe internet. Si as mai avea inca o intrebare : Este o diferenta sesizabila intre 1.6 16v AZD sau 1.6 16v AUS ? Am gasit ceva referitor la injectoare ca sunt diferite dar nu stiu cat ar afecta performanta/consumul.

Multumesc.

      

A intrebat Calinn.Calii (130 puncte) acum 7 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 7 ani eu unu as merge pe seat,parerea mea ca arata putin mai bine decat golful,nu le vezi asa des pe strada,iar la baza e cam aceeasi masina. poti verifica pe un site de piese auto daca exista diferente de pret la piese.acum depinde si de gusturile tale,cumpara masina care iti place,pt 0.5l% diferenta la consum nu merita compromisul,mai bine pui 5 lei in plus la benzina dar te urci cu placere in masina ta.

Comentarii:

A comentat Calinn.Calii (130 puncte) acum 7 ani Multumesc de sfat, si asa o sa fac cred ca merg pe Seat.
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 7 ani De acord cu cele scrise de dany2. Completez cu
1 piesele de motor ,consumabile ,suspensie ,transmisie sunt identice cu GOLF4
2 SEATul in totdeauna a avut o tinuta tinereasca si sport.
Personal recomand SEATul,daca are dotari pe placul tau,si iti place masina atunci nu vad rostul sa alergi dupa pasarea de pe gard.