4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Am achizitionat un Vw Passat d...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am achizitionat un Vw Passat din 10/2007 dar luata din fabrik si inma triculata si rulata in 2008l in ce categorie intr?

Am cumarat un Vw Pasat  din 10/2007 dar este iesita din fabrik in 2008 si imatriculata de la o persoana fizica din Ramania .Masina a fost cumparata din Germania pe firma ,arata inpecabila .motor de 2.0 140cv  am cumparato cu 171.000 km nu bate  nu troncane ,a fost  chimbata turbina si injectoarele (bosh).ce parare aveti am facut o alegere buna .Multumesc!!!!
A intrebat mariuscraiovita (220 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani depinde ce bani ai dat pe ia ,cam multi km are
0 voturi
A raspuns mariuscraiovita (220 puncte) acum 11 ani am dat 8000 euro .da sunt cam multi! dar macar sunt reali k  majoritatea sunt dati inapoi .masina este apoape full fara navigatie si  senzori parcare in rest tot .este HIGHLINE ,tapiterie piele .
+1 vot
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani SA O STAPANESTI SANATOS.... atat la passat cat si audi la kotoarele de 2.0 problemele mari apar la injectoare ....pik pe capete...a ta daca zici k are 170 mii nu ti-ai pus problema de ce a si schimbat atat turbina cat si injectoarele??? cam asta ar putea sa te necajeasca si pe tine dar sa nu generalizam....sunt si masini din gama mai sus mentionata care merg de clocotesc fara nici o problema dar sunt si care te turbeaza injectoarele.....stiu la un prieten acelasi motor si model ca al tau numai ca era 2006 ,masina si i-a pikt un injector l-a inlocuit la reprezentanta la interval de o luna i-au picat alte 2  din cele ramase....si atunci a hotarat de le-a schimbat pe toate odata de atunci nu a mai avut probleme....a pus injectoare noi la reprezentanta fara SH si mecanici de okzie....eu iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa iti mearga ....raport an /pret e ok sa stii....multa bafta!
0 voturi
A raspuns mariuscraiovita (220 puncte) acum 11 ani injectoarele le'a schimbat  gratisa k l'au chemat in repezentanta  si le'a pus bosh  ca ereau simens .Multumesc  pt raspuns.