4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Baieti,am un urs caruia i s-a ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Baieti,am un urs caruia i s-a schimbat motorul,am niste intrebari,ma puteti ajuta?

Varul meu mi-a dat un urs cadou...Primul proprietar,cel de la care l-a luat varul meu,a schimbat motorul masinii...masina a avut initial un 1.6 benzina,si a pus un diesel de 2.4.....ok! La impozit a ramas motorul de 1.6,dar pe masina dieselul de 2.4....la itp nu au fost probleme...stim cu totii cum se ia! Masina a fost radiata de primul proprietar de la impozit,alte detalii nu mai stiu deocamdata! Ce pot face eu? nu vreau sa platesc 900 de lei impozitul la motorul de 2.4,asta in cazul in care voi trece masina pe mine? ce 'smecherii' imi recomandati...nu pot lasa sa imi scape ursul! Mentionez ca as dori sa pastrez dieselul pe masina,dar pt asta am nevoie de ceva pile seioase la RAR?
A intrebat Razvan FDC (170 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Pile foarte serioase! Ar mai fi varianta de a gasi alt motor de 1.6 si sa se treaca pe alt propietar cu motorul ala. Dar e mult prea mult de munca sa schimbi de atatea ori motorul.
0 voturi
A raspuns Razvan FDC (170 puncte) acum 11 ani Ma gandesc...am gasit o copie a Civ-ului...si pe o parte era scris model 316..cilindreea 177xx si pe partea dreapta era motorul de 2.4 2443CMC....chiar nuj ce sa fac..nu pot astepta 5 ani sa il pot inscrie la retromobil...oare daca e radiat fiscal..se poate oare inmatricula pe BG?

Comentarii:

A comentat BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Daca scrie in c arte si motorul de2,4 inscriel si gata.Diferenta la impozit intre 1,6 si 2,4 nu este mai mult decat spaga.
+4 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Nu cred ca il poti inscrie ca automobil de epoca. BMW-urile nu sunt punctul meu forte, nu stiu exact intre ce ani s-a fabricat acest model, dar ca sa scapi de impozit declarand un vehicul ca fiind de epoca, trebuie sa existe 30 de ani de cand masina a iesit din fabricatie! Nu se refera ca masina sa aibe 30 de ani vechime.