Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Bmw 325i e92 ?

Salut. Scriu aici in numele unui prieten care vrea sa afle niste raspunsuri. Vrea sa isi ia un bmw e92 325i cel de 218 cp cu motor de 2.5 (2006-2007)si nu stie care sunt ''bubele'' acestui motor, consum real  etc.   Are careva o astfel de masina sa imi poata da niste detalii la cum se comporta pe sosea, cat de rezistent e motorul , care varianta se merita cea cu tractiune spate sau xi cea automata sau manuala....:-??
A intrebat wind7 (690 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns Maniak22 (11,000 puncte) acum 10 ani 1.E model nou de la Bmw man. Tu chiar crezi ca are deja bube ??
Daca ii schimbi uleiul la timp si nu iti bati joc de motor clar ca va fii o masina fiabila multi ani de zile. Sa caute una intretinuta si sa ii caute istoricul de service, dar in general 99% sunt in stare foarte buna. Dar daca esti genul ala de romanas care isi ia E92 mai chel ca Garcea doar ca sa ''aghetze'' pitipoance si defapt nu are bani de impozite si asigurari, numai zic de consumabile originale atunci mai bine o lasa balta parerea mea.
2. Isi ia motor pe benzina de 218 cai si e curios de consum ?

Comentarii:

A comentat mosumosu (8,050 puncte) acum 10 ani lasa ca se poarta multi cocalri cu BaMWeu si le trec pe GPL ca vezi tapina si a luat motor mare si nusi permite sa mearga cu benzina...
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 10 ani Pt ,,mosumosu''
Nu stiu daca ai fost in italia sa vezi acolo lamborghini, bentley, BMW etc, numai modele noi pe GPL! Benzina e 1.7 euro, iar gazul 0.7 euro, fa diferenta! In austria gazul e 0.5 euro, inainte sa zici o balarie mai bine taci!
Doar la Romani e conceptia asta cretina! La mers normal mergi linistit pe gaz, vrei distractie apesi butonul magic treci pe benzina si aia e!

On topic : E model nou, motor pe benzina foarte rezistent, parerea mea este sa cumpere manuala daca vrea senzatii tari ! Consum 11-14% mers lejer in functie de oras, talpa peste 17-18%!
0 voturi
A raspuns wind7 (690 puncte) acum 10 ani 14 l la mers lejer...de unde asa mult