4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Buna,Am un C3 intestat mie,eu ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Buna,Am un C3 intestat mie,eu locuiesc in Italia si asigurarea costa.Vreau sa o duc in RO pe platform.Ce trebuie sa fac?

Masina intestata mie e un Citroen C3 din 2004, .Vreau sa o duc in Ro si sa o trec pe numele bunicului meu, deoarece eu am residenza in Italia si nu pot sa o conduc pe mult timp aici. Momentan nu am asigurare deoarce costa mult si am decis sa o radiez si sa o duc pe platforma in Craiova.Dupa care o trec pe numele bunicului si imi fac  o procura prin care el imi da drept mie sa o conduc in afara tari. Vreau sa stiu daca inafara de radiere masina trebuie sa aiba si asigurare ca sa o pot duce pe platforma in RO?,si mai doresc sa aflu daca atunci cand am sa vand masina bunicului meu trebuie ca actele masini, talonu ,actu de proprietate pe numele meu trebuie traduse din Italiana in Romana ca sa o pot vinde, tinand cont ca ma aflu si eu in Ro in momentul vanzari. Multumesc, Astept raspuns urgent!

A intrebat Ionela1992 (130 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani salut , s-ar putea sa ai nevoie de traducere la tine in craiova ..aia nu costa mult pana in 100 lei maxim ..

nu ai nevoie de asigurare !

o sa ai nevoie ca in momentul cand ii vei vinde masina bunicului tau de copie dupe talonul platformei pentru dovada importului acesteia care iti va cere si la rar !

Cam asta este tot procedeul !
0 voturi
A raspuns eykron (4,170 puncte) acum 11 ani din ceea ce stiu eu nu poti conduce o masina inmatriculata in alta tara daca esti rezident in Italia!
0 voturi
A raspuns ovidiuiulianmiron (500 puncte) acum 11 ani nu te teme de condus te prin iti dau drumu sau in cel mai rau caz amenda de 80E si cam asta e.