4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Care sunt cheltuielile pentru ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Care sunt cheltuielile pentru inscrierea unei masini de 2800cmc in Bulgaria?

Salut tuturor! As vrea sa-mi inscriu un Opel din 2007 cu motor de 2700cmc benzina in Bulgaria. Din ce am auzit si citit pe aici multi circula cu masinile inscrise in Bulgaria cu procura, lucru cu care nu sunt de accord. As prefera varianta cu acte direct pe numele meu. Se vehiculeaza tot felul de variante, firma, acte gen buletin sau mutatie. Inafara de asta, daca ar fi sa aleg varianta cu Bulgaria, as alege si o firma de asigurari corecta si fara batai de cap in cazul in care as avea necazuri. Inafara de Asigurarea obligatorie, exista si varianta CASCO la ei? Final, cat ar costa toata "distractia", inscrierea masinii, actele mele, asigurare obligatorie+casco? Cine a procedat asa cat a platit, eventual si pentru ce motorizare si an de fabricatie. P.S.-au si impozit de platit sau este o taxa in care sunt incluse toate "birurile " astea?! Merci anticipat!
A intrebat adrian74 (240 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Corszilla (10,690 puncte) acum 9 ani Salut am eu pe cineva care inscrie masini pretul este undeva la 500 euro in care intra Inmatriculare, Asigurare, numere asigurarea este mica, si impozit firma asiguratoare este una buna am avut eu un accident iar celalalt a fost despagubit in 30 de zile in ro deci eu consider ca este destul de ok. omul iti va orpi cartea masini dupa inmatriculare in caz ca nu iti platesti impozitul la ea urmatorul an masina se radiaza insa omul te suna inainte de ati expira asigurare itp la masina vei primi si o copie legalizata a carti plus procura full si numele tau in carte si talon eu o sa il sun astazi sa vorbesc cu el lasa-mi un nr de tel in privat si te voi suna eu ca sa iti fac legatura omul este super ok eu am 4 masini inmatriculate pe firma lui inclusiv o duba
+1 vot
A raspuns adrian74 (240 puncte) acum 9 ani Salut! Prefer sa-mi inscriu masina pe numele meu, fara procura, fara intermediari... Ca idee o pot inscrie cu 460 euro doar dupa un simplu search pe google doar pe prima pagina, in suma asta am si cazarea gratuit 1 noapte in Bulgaria cat dureaza actele (2zile), iar asigurarea se poate plati dupa ce primesc asigurarea prin curier(ramburs). Nu vreau sa am de-a face cu procuri, masini inscrise pe firmele altora sau sa-mi opreasca mie cineva cartea masinii... Exclus asa ceva!