4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > cat pot circula cu numere roma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cat pot circula cu numere romanesti in italia?

am auzit ca se fac raziii la astfel de masini.e adevarat?
A intrebat ana d (290 puncte) acum 13 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns ruzicska (9,630 puncte) acum 13 ani poti circula atata timp cat esti in regula cu actele,adica asigurare si itp
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani ITP si asigurare la zi,imputernicire daca este un alt proprietar sunt suficiente pentru a nu fi probleme.Din pacate in Italia se interpreteaza si in consecinta se aplica legea in mod diferit functie de zona.
Am intalnit astfel de interpretari diferite de la Udine la MIlano si fiecare isi erogau ca asa este cum sustin ei.
Discutabil este si permisul daca este valabil cel international sau este necesar cel italian in cazul unei rezidente permanente in Italia .
+2 voturi
A raspuns chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 13 ani eu unu as zice k nu ar fi nici o problema atata timp cat le zici k u nu stay permanent in italia chiar dak ai rezidenta,pe min de cate ori ma opreste ii intreb dak se poate circula cu nr de RO nici makar ei nu stiu ce sa zica,zicea un carabinier k dak eu le zic k masina nu sta doar in italia nu ar avea ce sa imi faca,cu permisele nau nici un drep de comentariu le dau cu el peste nas,sntem in europa.
+3 voturi
A raspuns Caesaro (12,320 puncte) acum 13 ani Pe toata durata sederii atat timp cat detii actele masinii si o asigurare valabila si valida pentru extern.
Daca nu este proprietatea ta ar fi bine sa detii o procura(de preferat legalizata la notar) de la proprietarul masinii prin care te imputerniceste sa folosesti masina lui.
+2 voturi
A raspuns rapidistu99 (5,610 puncte) acum 13 ani cat ai acte kat vrei...cu raziile s-ar putea sa fie adevarat...si eo am auzit cva
+1 vot
A raspuns mdi (200 puncte) acum 12 ani DAR in Austria,...stie cineva ce precizeaza legislatia si cam care este practica ? Este o diferenta majora intre un rezident (domiciliu, munca, etc) si un flotant? Multumiri...
+1 vot
A raspuns dav.opel99 (1,750 puncte) acum 12 ani Eu am doi prieteni care le-au luat taloanele si le-a dat cate 1000de euro amenda pe unu il obliga sa inmatriculeze masina aici acum a plecat in tara sa isi faca talonul si asa inscrie pe numele lui taicasu,daca o ai pe numele la altcineva care nu are rezidenta aici scapi dar cu procura cum spunea mai sus cineva,mai depinde si de cn te opreste ca nu sunt toti la fel.