4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > ce acte tre sa aiba vanzatoru ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ce acte tre sa aiba vanzatoru unei masini de olanda neinmatriculata si ce pasi urmez la cumparare?

Am uitat sa precizez ca persoana respectiva,care a adus masina din olanda a tinut neaparat sa fac actul de vanzare cumparae cu pretenul lui,cel cu care facuse un contract ca si cum a aduso el. iam cerut fiscalul dar mia zis ca tre sa facem actu de vanz cump,dau banii si dupa aia poate scoate fiscalul,altfel nu se poate si cica taxa de urgenta la fiscal e 200 lei. chiar asa o fi la ploesti la ei?
A intrebat doria (280 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

–1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani fiscalul se da pe loc , ce dreaq taxa , 200 lei o avea bulangiu amenzi , du te cu el la primarie si spunei sa platiti taxa de urgenta , si cand te duci sa iei masina sa te duci dimineata la prima ora sa ai timp de nr , fiscal etc , sau daca nu vrea sa nici nu mai iei masina si ii spui ca de la cei 200 lei ca e muist si ca oricum fiscal nu se mai cere , da ca nu vrei sa o mai cumperi sa vezi cum ramane fraieru cu ea ...cat timp ai banii masini sunt o gramada bani nu sunt !!!

Alte raspunsuri: (2)

–1 vot
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 11 ani vezi sa iti dea fiscalul si copie de buletin a persoanei care a adus masina in tara si apare in talon
–1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani fiscalu difera in functie de localitate,de exemplu la mine se da dupa o zi pe alta daca vrei in aceiasi zi tre sa platesti o taxa la urgenta de 30 lei nici de cum asa mult.