4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce acte trebuie sa-mi ofere va...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce acte trebuie sa-mi ofere vanzatorul daca masina are un set de numere rosii scoase?

Vreau sa-mi cumpar o masinuta de la deva mai exact. As vrea sa stiu ce acte trebuie sa-mi ofere, sau ce trebuie sa cer de la vanzator in conditiile in care masina are un set de numere rosii scoase. Va multumesc.
A intrebat san_0233 (560 puncte) acum 11 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Y461NZT (1,650 puncte) acum 11 ani SALUT certificatul de inmatriculare original,certificat fiscal,copie dupa buletinul vanzatorului,sa faci cuntract de vanzare cumparare si cam atat restul le obtii tu adica traducere actelor sa ii faci asigurare pentru al doilea rand de numere rosii--daca vrei sa pui-- si plata impozitului
0 voturi
A raspuns san_0233 (560 puncte) acum 11 ani fiscalul (dovada ca e la zi cu taxele si impozitele), se elibereaza de la primarie nu? sau acest fiscal e o anexa a contractului de vanzare cumparare (anexa care trebuie stampilata la primaria domiciliului sau)?
iar contract de vanzare cumparare dintre proprietarul anterior (un austriac) si el(samsar), nu imi trebuie?

Comentarii:

A comentat alxGSi (3,390 puncte) acum 11 ani contract intre austriac si samsar nu trebuie (din cate stiu) dar ar fii buna o copie in caz de ceva. Si evident, pe langa cele spuse mai sus, actele masinii.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani sall, act de vanzare intre austriac si roman, apoi intre roman si tine , actele masinii , certificat fiscal , copie dupa buletinul lui , bafta !!!